TÜRKİYE-SADEF’E MİLLİ FUTBOLCULAR’DAN ZİYARET…

 

 

Milli Futbolcu Avrupa Gol Kralı Tanju Çolak ve Ali Gültekin TÜRKİYE SADEF Genel Başkanı sayın Yıldıray Baş’ı Genel Merkezde Makamında Ziyaret ettiler…

 

Ziyaret sırasında TÜRKİYE SADEF tarafından gelecekte Ülkemizin Şatları normale döndüğünde düzenlenecek olan halı saha Futbol turnuvaları hakkında değerlendirmeler yapıldı.

 

SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, Ünlü Futbolcuların katılımıyla açılışı yapılacak olan turnuvada, birinci olan takımın milli takımda oynayan yıldız futbolcularımız ile final maçı yapılacağını belirterek, turnuvanın temel hedefinin gençliği uyuşturucu alkol gibi zararlı maddelerden uzak tutmak olduğunu ifade ederek spor ile gençleri sosyal hayata kazandırmak olduğunu belirtti.

Dernekler arasındaki spor bilincinin yaygınlaştırılması gerektiğini de kaydeden Baş, Gençlerin uyuşturucu madde alışkanlıklarından kurtarmak için gösterdikleri hassasiyetlerinden dolayı Milli Futbolcu Kral Tanju Çolak ve Ali Gültekin’e teşekkür ederek, gençlerin sağlıklı bir nesil olarak yetişmelerine öncülük yapmanın önemine değindi.

 

Avrupa gol kralı altın ayakkabı sahibi Tanju Çolak ve Beşiktaş’ın efsane Futbol’cusu Ali Gültekin’in SADEF’in etkinliklerine katkılarından dolayı da teşekkür eden TÜRKİYE SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, iki futbolcunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

 

SADEF’E TAM DESTEK

Milli Futbolcu Tanju Çolak ise, SADEF Samsun Dernekler Federasyonu’nun Türkiye’de marka olmuş büyük bir sivil toplum kuruluşu olarak spor ve yapacağı programlarda ne gerekiyorsa üzerine düşeni yapacağına ve gönülden destek olacağını belirterek Turnuva da geleceğin gençlerini izleyerek ülke Sporuna ve milli takımına katkı sağlanacağını ve gençlerin profesyonel takımlara yükselme imkanı için çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi..

Beşiktaş’ın efsane Futbolcusu Ali Gültekin ise SADEF’in Samsun’luların büyük bir sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek SADEF ile “kötü alışkanlıklara hayır, spora evet” demek için birlikte hareket etmekten mutluluk duyacağını kaydetti.

 

SADEF TÜRKİYE Tanıtım Medya ve Siyasi İşler Başkanı Erdem Başaran

Bunları da sevebilirsiniz