Tuzlada Samsunlular iftada buluştu

 

Tuzla Yayla Mahallesi Samsunlular Derneneği Geleneksel olarak düzenlediği iftar programını Tuzla Ayyıldız Sosyal Tesislerinde gerceklestirdi.
Tuzla Belediye Başkanı Dr Şadi Yazıcı’nin ev sahipliği yaptığı programa 1000i aşkın Samsunlunun katıldığı gözlendi.
Konuşmasında birliğin gücünün en güzel göstergesi olduğunu ifade eden Başkan CEMİL DORUK,katılım sağlayan,destek veren başta 3 kademe ekibine (yönetim kurulu Kadın Kolları ve gençlik kollarına ) teşekkür ederken ayrica,
“Bu grur dolu günümüzde bizlerle birlikte olan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Ladik Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (LAFED) Genel Başkanı Sinan Tiryaki ve yönetimi , SAMKON Başkan Vekili ve SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel ve yönetimi , İstanbul Valiliği Temsilcisi İbrahim Deniz,Tuzla Belediye Meclis Üyesi Bilal Çalışıcı, Karabdal Köyü Dernek Başkanı Serkan Ünlü, Pendik Samsunlular Dernek Başkanı İlhan Işıklı, Deliahmetoğlu Köyü Dernek Başkanı Satılmış Aslan, Salur Köyü Dernek Başkanı Murat Salurlu, Tatlıcak Köyü Dernek Başkanı Adnan Coşkun, Mazlumoğlu Dernek Başkanı Turgut Tatan, Havza Bektigin Dernek Başkanı Burhan Güney, Daldere Köyü Dernek Başkanı Ahmet Arı, Kaynarca Dernek Başkanı Kamuran Yıldız, Gebze Samsunlular Dernek Başkanı Şakir Töngel, Tuzla Dernekler Platform Başkanı Recep Demir, Mehmet Tekinalp Lisesi Müdürü Mustafa Hançer, Belediye Başkan Danışmanı Hüseyin Koca ,Tuzla Samsunlular platform başkanı Gökhan Can, Samsun’un sevilen ses sanatçısı Sami Korkmaz, Yeşil Yol Turizm Genel Müdürü Veysel Demirel,BNS DENİZCİLİK genel müdürü Nazım Sel ve Çok Sayıda Samsunluu hemşerilerimize ayrı ayrı teşekkür ederiz.
Bizler büyük ve güçlü bir aileyiz hep birlikte” dedi.Ayrica,Samsunlulara hitap Eden Tuzla Belediye Başkanı Dr Şadi Yazıcı, Samsunlularin birlik ve beraberliklerinen duydugu gururu ifade ederken,”Bir enişteniz olarak hoş geldiniz diyorum” dedi.
Ve derneklerde artik olmasi gerekeni başaran Tuzla Samsunlular Derneğinin başkanını ve yönetimini tebrik etti.
“Mutlaka her dernek aktif olarak Kadin kollarini ve gençlik kollarını oluşturmalı. Bu konuda her türlü desteği vermeye hazırım”diyerek sözlerini tamamladı.

Samdef Genel Başkanı Metin Şenel de yaptığı konuşmada,bir arada olmayı özlediklerini ve Tuzla Samsunlular Derneğinin her zaman olduğu gibi zoru başaran bir dernek olduğunu ve bununla gurur duyduğunu “ifade etti

Lafed Genel Başkanı Sinan Tiryaki ise; “İstanbul’un bir ucundan diğer ucuna gelmek trafikte zor ise de,sizlerle bir araya gelmek iftar sofrasını paylaşmak dostlarla hasret gidermeye değer” olduğunu ifade etti. Bu büyük kalabalığı bir araya getiren Tuzla Samsunlular Derneğinin başkanını ve yönetimini tebrik etti.

 

Bunları da sevebilirsiniz