Muhsin Yazıcı Mükemmel Başarılara İmza Atıyor

Muhsin Yazıcı…

İzmir’de Yaşayan Samsunlu bir hemşehrimiz.

Yaşadığı şehirde Samsunu ve Samsunluları gururla temsil ediyor.

Yaptığı her işte mükemmel başarıları yakalamış, ticaret hayatında insanların sonsuz güvenine mazhar olmuş.

Hayat hikayesini kendi ifadesiyle şöyle anlatıyor;

 

1978 yılında Samsunun Tekkeköy ilçesinde dört çocuklu bir ailenin en büyük evladı olarak dünya ya geldim.

18 yaşıma kadar samsunda yaşadım.

Samsunun suyuyla, havasıyla, gönüllere ferahlık veren yeşiliyle, dalgalı hırçın deniziyle…ve en önemlisi, kültürüyle yoğrularak yaşadım.

Tüm bu güzellikleri ruhumla yudumladım, karakter ve kişiliğimi onlarla oluşturdum.

İlk, orta ve lise tahsilimi Samsunda tamamladım.

 

Futbola Büyük İlgi Duydum

 

Bu yıllarda babamın da futbolla ilgilenen eski bir kaleci olması sebebiyle, okul hayatım ile beraber Samsunspor altyapısında seçimlerinde başarılı olmam dolayısıyla sekiz yaşından itibaren çok sevdiğim futbol hayatim da başlamış oldu.

Ta ki 18 yaşında profesyonel futbolu bırakana kadar devam etti.

Bir çok maçta Samsunspor ve iki kez B Genç Milli takım formasını giymek ve ter akıtmak nasip oldu.

Sonrasında geçirdiğim talihsiz bir sakatlık sebebiyle  çok erken bir yaşta futbolu bırakmak zorunda kaldım ve iş hayatına atıldım.

 

İş Hayatımda Büyük Bir Azimle Çalıştım

 

İş Hayatımda Burger King Türkiye 1995-2001 ,Migros AŞ 2002-2004 Starbucks Coffe Türkiye 2004-2020 markalarında çeşitli zaman dilimlerinde Profesyonel yönetici olarak görev yaptım.

Bu arada yarım kalan öğrenim hayatımı 2008, yılında Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirerek üniversite tahsilimi de tamamladım.

 

Artık Sıra Kendi İşimi Kurmaya Gelmişti

 

Şu an itibariyle, kurucusu ve marka sahibi olduğum, dört yıldır yedi şehirde Coffe and Study ve The Colombia Coffe markaları adı altında kahve sevenlere hizmet veren kahve zincirimizin başında markalarımızı büyütmeye devam ediyorum.

Bununla beraber, gıda perakende, hızlı tüketim sektörüne eğitim, planlama, tedarik, proje, kiralama vs.gibi konularda eğitim hizmeti veren bir şirketin de yönetim kurulu başkanlığını yapıyorum.

 

Hemşehrilerimden Asla Kopmadım

 

2016 yılında işlerim sebebiyle gelip yerleştirin İzmir’de daima Samsunlu  hemşehrilerimle birlikte, iç içe oldum.

Onlardan asla kopmadım.

Hemşehrilerimizin bir araya gelmesi, birbirleriyle diyalog ve Dayanışma içerisinde olmaları için her zaman elimi taşın altına koymayı bir Samsunlu olarak vazgeçilmez bir sorumluluk olarak gördüm.

1997 yılında Ankara’da Samekad ile başlayan STK çalışmalarıma, İstanbul’da SAYSIAD ile devam ettim.

Çalışma hayatımın merkezi olan İzmir’de ise İSSIYAD (İzmir Samsun Sanayici ve İş insanları Derneği)ile Samsunlu hemşehrilerimle iletişim kurmayı sürdürdüm.

Samsun ve Samsunlular adına yapılan her faaliyete el attım, omuz verdim.

Samsun aşkıyla sürdürdüğümüz bu gayretimiz sebebiyle hemşehrilerimiz,2020 yılında bana  İSSIYAD yönetim kurulu Başkanlığını emanet ettiler.

Bu görevimi de büyük bir hazla sürdürüyorum.

14 yıllık mutlu bir evliliğim,12 yaşında Zeynep adında bir kızım ve 4 yaşında Mustafa Poyraz adında bir oğlum var.

Benim. hayat hikayemi anlatmama fırsat vermeniz dolayısıyla Gönül Köprüsüne en samimi şükranlarımı ifade ediyorum.

Ayrıca, bu vesileyle, basta gurbetçi kardeşlerim olmak üzere tüm Samsunlu hemşehrilerine selam ve sevgilerimi sunuyorum.

ÖNCÜ DÖNER İLE ” UNUTULMAZ DAMAK TADI” BIRAKTIK

Muhsin yazıcı, ortakları ile birlikte “Öncü Döner” adı altında bir marka zinciri oluşturuyor. İnsanlara sunduğu damak tadı ile iz bırakan ve beğeni toplayan Öncü Döner’in tanımını şöyle ifade ediyor;

“Türkiye de 42 şehirde 76 şubesi ile faaliyet gösteren (Samsun ilimizde Atakum, Bafra, Çarşamba, Terme de hali hazırda şubelerimiz var ) hala büyümesine hız kesmeden devam Türkiye’nin en büyük Döner zinciri markalarından ÖNCÜ döner markasının en büyük ortağı olarak sevgili kadim dostum Öncü markasındaki ortağım Hasan Şahin ile sektöre ve istihdama katkı sağlamaya devam ekteyim ÖNCÜ markasını  tüm şehirlere taşıma hedefi ile Karadeniz’in sektörde söz sahibi olan bir markası olarak  büyütmeye devam etmekteyim.”

Bunları da sevebilirsiniz