ÜLKENİN EN DEĞERLİ ARMASIDIR SAMSUNSPOR

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet M. Kasapoğlu’nun da katılımıyla 32 yıl önce yaşanan elim kazada hayatını kaybeden armanın ve şehrin kahramanları için hazırlanan anıt başta olmak üzere, anma programlarına katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Samsunspor anıtı açılışının Samsun için çok önemli bir an olduğunun altını çizen İbrahim Sandıkçı, “ Bir arma uğruna yaşamak ve yine bir arma uğruna feda olan, kaybedilen kahramanlarımızı bugün büyük bir hüzün ama aynı zamanda gururla andık. Onlar Samsunspor armasının en değerli parçası oldular. O armanın ruhu oldular. Armamızda renklerimiz, sahada alın terimiz oldular. Samsunspor formasının ne kadar değerli olduğun sembolü oldular. Onları bir kez daha saygıyla rahmetle anıyoruz. Bu anıtta emeği geçen Sayın Mustafa Demir başta olmak üzere herkese yürekten teşekkür ediyorum. Bakanımıza katkılarından ve emeğinden dolayı teşekkür ediyorum. Yüreğinde ki Samsunspor sevgisi asla sönmeyen ve sönmeyecek olan bütün taraflarımıza selam olsun” diye konuştu.

BU ŞEHİR EN İYİSİNE LAYIK

Samsun’un her anlamda özel bir şehir olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “ Ancak bu şehrin en büyük gücü insanıdır. Samsunlulardır. İşte bu yüzden ne kadar çalışırsak çalışalım daha fazlası için mücadele etmek durumundayız. Samsun ve Samsunspor özelinde ki bütün başlıklar bu kent için hayati değer taşır. Bu noktadan hareketle Samsunspor ve şehrimiz için çok önemli olan bugün, bizleri yalnız bırakmayan, Spor bakanımıza ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Canik’i ziyareti ise bizim için ayrıca çok önemliydi. Yakında hizmete girecek olan gençlik merkezimize olan katkı ve destekleri ise ilçe halkımız için ayrıca büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

Resim önizlemesi

 

 

Resim önizlemesiResim önizlemesi

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz