YENİ GASİLHANE ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi tarafından Haziran ayı sonlarında temeli atılarak start verilen modern Gasilhanenin inşaatı hızla devam ediyor.

 

Asri mezarlık bünyesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış Gasilhanenin yerine aynı alanda ihtiyaçlara cevap verebilecek modern Gasilhane yapımı için başlatılan çalışmalar aralıksız sürüyor.

 

Kaba inşaatı bitmek üzere olan yeni Gasilhane ilçede önemli bir eksik daha giderilmiş olacak.

 

Yeni Gasilhane’nin bünyesinde bay-bayan gasilhane, morg, bekleme salonu, 2 adet personel ve memur odası, bay-bayan din görevlisi odası, arşiv odası, çay ocağı, kefen ve malzeme deposu ve bay-bayan-engelli wc yer alacak.

 

Belediye Başkanı Hamit Kılıç seçim beyannamesinde yer alan Yeni Gasilhane inşaatı ile ilgili olarak gerçekleştirdiği açıklamalarda şunları söyledi:

 

“Haziran sonunda temelini atarak inşasına başladığımız yeni Gasilhanemizin kaba inşaatı bitmek üzere. Çalışmaları her fırsatta yerinde inceliyor ve yakından takip ediyoruz. Çalışmalarımızın bitmesi ile birlikte Bafra’mız modern ve günümüz ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilecek yeni ve modern bir gasilhane’ye sahip olacak.” dedi.

 

Yeni Gasilhane çalışması süresince Çetinkaya Mahalle’sinde bulunan gasilhane hizmet veriyor.

Bunları da sevebilirsiniz