YILPORT SAMSUNSPOR EVİNDE BİR PUANA RAZI OLDU

Trendyol Süper Lig’in 33’üncü haftasında Yılport Samsunspor sahsında Yukatel Adana Demirspor A.Ş ile 1-1 berabere kaldı.

HAKEMLER: Murat  xx, Murat Ergin Gözütok xx, Özcan Sultanoğlu xx

YILPORT SAMSUNSPOR: Okan Kocuk xx , Zeki Yavru xx (dk. 77 Dimata xx), Alim Öztürk xx, Van Drongelen xx, Soner Gönül xx, Ait Bennasser xx, Taylan Antalyalı xx(dk. 77 Schindler x), Arbnor Muja xx (dk. 61 Fofana xx), Oliver Ntcham  xx (dk. 61Benito xx), (dk. 84Tait?), Emre Kılınç xx, Marius Mouandilmadji xx
Yedekler: Szumski, Bola, Yunus,Haluk, Osman
Teknik Direktör: Markus Gisdol

YUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş:  Shahruddin Magomedaliev xx, Youcef Atal, xx Andrew Gravillon xx, Semih Güler xx, Milad Mohammadi xx, Maestro xx, Emre Akbaba xx ( dk. 90+4Cisse ?), Yusuf Sarı xx, Stiven Mendoza xx (dk. 65Alioui xx), Yusuf Erdoğan xx (dk. 90+4Tayfun ?), Mario Balotelli xx (dk. 90 Barasi ?)
Yedekler: Yılmaz, İsmail, Manev, Aimbetov, Abdulsamet, Dorukhan
Teknik Direktör: Hikmet Karaman

GOLLER: dk. 41Mendoza(Yukatel Adana Demirspor A.Ş), dk. 90+2Dimata  (Yılport Samsunspor)
SARI KARTLAR: Drongelen, Alim (Yılport Samsunspor), Magomedaliev, Balotelli, Maestro (Yukatel Adana Demirspor A.Ş)

MAÇTAN DAKİKALAR
4’üncü dakikada Emre’nin kale çizgisine kadar getirdiği topta Marius, meşin yuvarlağa dokunamadı.
13’üncü dakikada sol kanattan yapılan ortada ceza sahası içinde iyi yükselen Marius’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarpıp dışarı çıktı.
33’üncü dakikada Zeki Yavru’nun sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta direkt kaleye giden meşin yuvarlağı kaleci Magomedaliev kurtardı.
41’inci dakikada Drongelen’in ceza sahası içinde indirdiği ters topa hareketlenen Mendoza düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
45+2’inci dakikada defansın arkasına atılan topa iyi hareketlenen Atal, karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleci Okan meşin yuvarlağı kurtardı.
57’inci dakikada kontra atakta Muja’nın pasında Ntcham’ın kaleyi karşıdan gören noktadan yaptığı vuruşta top üstten auta çıktı.
60’ıncı dakikada Taylan’ın caza sahası sol çaprazından yaptığı vuruşta kaleci Magomedaliev son anda parmaklarının ucuyla topu kornere çeldi.
78’inci dakikada Yusuf Sarı’nın ceza sahası sağından yaptığı vuruşta kaleci Okan gole izin vermedi.
86’ıncı dakikada Fofana’nın soldan kestiği ortaya iyi vuran Tait’in şutu direğin solundan auta çıktı.
90’ıncı dakikada Marius’un ortasında Dimata’nın kafa vuruşunda top üst direkten oyun alanına döndü.
90+2’inci dakikada Alim’in kafayla ceza sahasına indirdiği topu Dimata’nın kale önünde vole vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 1-1
90+7’inci dakikada defansın arkasına koşu atan Marius’un kafa vuruşunda top kaleciyi geçerek direkten döndü. Topu takip eden Marius’un şutu defansa çaparak kornere çıktı. Bu sonuca göre kırmızı beyazlı siyahlı ekip sahadan bir puanla ayrılmak zorunda kaldı.

TEKNİK DİREKTÖR MARKUS GİSDOL:‘SADECE ALDIĞIMIZ BİR PUANA RAZI OLMAK ZORUNDA KALDIK’

Yılport  Samsunsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu haftaki rakibimiz olan Yukatel Adana Demirspor A.Ş. karşısında iyi bir oyun ortaya koyamadık. Sadece aldığımız bir puana razı olmak zorunda kaldık. ”dedi.

‘MAÇ ESNASINDA ÇOK BASİT BİR GOL YEDİK’
Maçın genelini değerlendiren Yılport  Samsunsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol, “Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Güçlü bir rakibe karşı oynadık, İlk yarıda çok iyi bir performans gösterdik ama golü bulamadık. Göstermiş olduğumuz performanstan ötürü de memnunum. Ama skordan değildim. Maç esnasında çok basit bir gol yedik. Soyunma odasında oyuncularıma iyi oynadığımızı ve bu şekilde devam etmeleri gerektiğini söyledim. Konsantrasyonunuzu kaybetmeyin, odaklanmaya devam edin. Kesinlikle tekrardan o şans bize gelecek.” diye konuştuk.

‘O BASKININ SONUCUNDA DA GOLÜ BULDUK’
Tabii rakibimize de çok kontra atak pozisyonları verdiklerini açıklayan Yılport  Samsunsunspor’un Teknik Direktörü Markus Gisdol , “Özellikle 70 ve 75’inci dakikalarda arttırdığımız bir baskımız vardı. O baskının sonucunda da golü bulduk. İnanılmaz bir maç oldu açıkçası, 3 topumuz direkten döndü. Sonuç olarak bir  puan aldık. Şans birazcık yanımızda olmuş olsaydı bugün galibiyet alabilecektik. Ne yazık ki kazanamadık, bunun için ayrıca üzgünüm.” ifadelerini kullandı.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir