ZONGULDAK KÖMÜRSPOR İLE SAMSUNSPOR ARASINDAKİ ÖRNEK DOSTLUK!

Turizmde farklı noktalara değinen Dünya Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (FİJET) üyesi ve gazetemiz yazarlarından Samsunlu Yeşim Sarıtaş, Zonguldak’ın turizmi ile ilgili önemli gözlemlerini dile getiren haberi üzerine, yarın oynanacak Zonguldakspor ve Samsunspor maçına istinaden Zonguldak Kömürspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Turizmci İş Adamı Muhammet Cüntay, Zonguldakspor Yönetim Kurulu adına maç öncesi dostluk mesajlarını iletti. Verilen mesaja karşılık Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam Bey’de cevaben Dostluk mesajını iletti.

Sn. Muhammet Cuntay:
“Öncelikle tüm Samsunspor ailesini ve Samsun sevdalılarını saygıyla selamlıyor, yarınki maç öncesi başarılar diliyorum.

Gönül maçın taraftarlı oynanmasını, daha keyfli bir gün olmasını isterdi ama içinde bulunduğumuz hal maalesef ulusal ehemmiyet taşıyan hale geldi ve değerli Ertuğrul hocamın da söylediği gibi önce can!

Zonguldakspor camiası ile Samsunspor camiası arasındaki dostluk coğrafi paydadan ötedir. Zonguldak ve Zonguldakspor’dan yetişmiş bir çok oyuncumuzun bir sonraki durağının Samsun olması, transferlerin gerçekleşmesi aşamalarında karşılıklı oluşan anlayış dostluğu perçinlemiştir.

Ayrıca her iki kentinde gözlerinde yaş olan bir olay vardır mazide, efsanemiz Muzaffer Badalıoğlu’ nun da hayatını kaybettiği o elim kaza……Samsun ve Zonguldak’ ın ortak efsanesidir Muzaffer….İlk yarı oynanan maçtan evvel kafilenizin ilk durağıydı Muzaffer Badalıoğlu’ nun mezarı…otele bile yerleşmeden bu ziyareti organize edenleri tekrar tebrik ediyor ve takdir ediyoruz.

Ertuğrul Hoca ise yine sizlerin olduğu kadar bizlerinde gururudur.Kendisi de Zonguldak’da doğup büyümüş ve kentini unutmayanların başında gelmiştir.

Yarınki müsabakanın da bu minvalde centilmence geçeceğine olan inancımıız tamdır. Yenmek veya yenilmekten öte güzel bir futbol ortaya koymak için sahaya çıkacağız.Sakatlığın yaşanmadığı, kaybedenin kazananı alkışladığı, dostluğun zarar görmeyeceği bir gün olmasını dilerim.

SEVGİ VE SAYGILARIMLA”
ZONGULDAKSPOR YK ÜYESİ

Sn.Ertugrul Sağlam şöyle yanıtladı:
“Hayatımda çok değerli yeri olan Zonguldakspor ile oynayacağımız maç öncesi özel duygular hissediyorum. Samsun ve Zonguldak kentlerinin uzun yıllara dayanan dostluğunun yarınki karşılaşmada da güzel anlara sahne olacağına inanıyorum. Gönlümün ayrı bir yerinde olan Zonguldaklı hemşehrilerime selam ve saygılarımı iletiyorum. Sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk olacaktır.”

Samsunspor Yönetim Kurulu üyesi Savaş Gömeç Bey’de; “Çok teşekkür ediyor aynı dilekleri paylaştığımızı ifade etmek istiyorum..
İki şehrin kardeşliğinin spordan birçok alana yayılarak devam etmesi en büyük temennimizdir
Selam ve saygılarımız” ile dedi.

Bunları da sevebilirsiniz