Türkiye nin Gururu Oldular

Trakya Folklor Kulübü olarak, Çerkezköy’den online olarak katıldıkları Uluslararası Halk Oyunları Yarışmasında Türkiye’yi temsil ettiler

Trakya Folklor Kulübü olarak Antrenör Abdullah Coşkun yönetiminde, Bulgaristan’ın VelikoTarnova şehrinde 8-16 Nisan 2021 tarihinde yapılan, 32 ülkenin katıldığı, Uluslararası Halkoyunları Yarışması “GOLDEN DANCE’da Tekirdağ’ı  ve Ülkemizi temsil ettiler.
DESTEK ŞART
Kovid-19 pandemisi nedeniyle online olarak düzenlenen yarışmada Ülkemizi temsil eden folklorcularımıza
‘https://eaff.eu/en/online-festival-vote/963-2923-international-dance-competition-golden-dance-online   linki tıklanarak oy verebiliyor.
Ülkemizi,  32 ülkenin katıldığı, Uluslararası Halkoyunları Yarışması “GOLDEN DANCE’da, Yıldızlar 11 -13 yaş aralığı  kategorisinde temsil eden folklorcularımız için bundan sonra EAff sitesi üzerinden yapılan oylamaya katılmak gerekiyor.
14 Nisan 2021 tarihde bitecek olan oylama neticesinde ayrıca, jüriler ve halk jürisi sonuçlarına göre sertifika, kupa ve ödüller verilecek
Barantürk Levent, Doruk Bağcı, Ecrin işcan, Devasu Buse Güveniş’ten oluşan ekiple,  Trakya Folklor Kulübü  adına katılım sağladıklarını belirten Antrenör Abdullah Coşkun “Biz performansımızın çekimlerini  Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonunda yaptık. Vatandaşlarımızın da bize ‘https://eaff.eu/en/online-festival-vote/963-2923-international-dance-competition-golden-dance-online linkine girerek oy vererek destek olmalarını istiyoruz”dedi.

Bunları da sevebilirsiniz