ALAÇAM BELEDİYESİ GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ ve KONSERİNE YOGUN KATILIM

Alaçam Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen sünnet şöleni konseri kapsamında Türk Halk Müziği’nin güçlü seslerinden Hasan YILMAZ ve Ceylan Alaçam Cumhuriyet Meydanında sahne aldı.

Binlerce Alaçamlının katılımıyla gerçekleşen konserde vatandaşlara keyifli bir gece yaşatan Hasan YILMAZ ve Ceylan söyledikleri bir birinden güzel şarkılar ve sahne performansları ile vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattılar.

Sanatçılar Hasan YILMAZ ve Ceylan ‘a Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR tarafından katılımlarından dolayı günün anısına çiçek ve plaket takdim edildi.

Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR yaptığı konuşmada ;İlçemize en kısa süre içerinde doğalgaza kavuşturacağız demiştik % 80’ni doğalgaza kavuşturduk. Kızlan ve Yenice Mahallerimize halı saha tesisimizi kazandırarak ve halkımızın hizmetine sunduk. Pazaryerimizi kapatarak milletimizin talebini gerçekleştirdik. Belediye hizmet binamızı tamirat ve tadilat çalışmalarını yaparak hizmete sunduk. Geyikkoşan Sosyal Tesis projesini tamamladık ve vatandaşlarımızın tatil yapacağı bir tesisi faaliyete geçirdik. Cumhuriyet Meydanımızın karşısın Alaçam –Bafra – Samsun Minibüs garajı projesini tamamlayıp halkımızın ve esnafımızın hizmetine kısa süre içerisinde açtık. Karşıyaka Mahallemize bulunan tarihi konağın restorasyon projesini tamamladık ve kısa süre içerisinde hizmete sunmayı planlıyoruz .İlçemize yakışan şehirler arası otogar projesinin temeli atarak Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken hizmete açılacağının buradan müjdesini veriyorum. Gençlik Merkezinin yanına yarı olimpik yüzme havuzu projesinin yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hıdırellez etkinliklerimiz ve sünnet şölenimiz aralıksız olarak devam edecektir .İlçe Genelinde 90 km sathi kaplama asfalt,9 km sıcak asfalt,480 km stabilize yol ve ilçe merkezimizde 4 km beton çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Belediye Meclisimizden aldığımız karar ile birlikte araç parkımıza 1 adet greyder ve 1 adet kepçe alıyoruz. Spora ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk olmaya devam edeceğiz. Alparslan ve Fatih Mahallemizde yol yapım çalışmalarına başlıyoruz. 10 bin m2 parke taşı ilçe genelinde yapacağız. Ayrıca Göçkün Mahallemizde Orta Ölçekli Organize Sanayi Bölgesi projesi çalışmalarını südürüyoruz. Bugüne kadar benimle birlikte mücadele eden kıymetli Belediye Meclis Üyelerim,mesai arkadaşlarım ve bizlere katkı sağlayan bütün herkese sevgi,saygı ve muhahabetlerimi sunuyorum.”dedi.

Konsere; İlçe Kaymakamı Sayın Fikret ZAMAN, Belediye Başkanımız Sayın İlyas ACAR, İlçe Emniyet Müdürü Sayın Ramazan AKTAŞ, Mhp Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hüseyin EDİS, Mhp Bafra İlçe Başkanı Sayın Barbaros TURNA, Mhp Alaçam İlçe Başkanı Sayın Orhan SANCAK ve Yönetim Kurulu üyeleri,SAMKON Genel Başkanı Sayın Kaya AŞCI,ADEF Genel Başkanı Sayın Fehim GEVREK, Esenler Alaçamlılar Dernek Başkanı Sayın Ali YEŞİLYURT, Alaçam Spor Kulübü Başkanı Sayın Özcan NAZLIM, Belediye Meclis Üyeleri,Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri , muhtarlar, İş İnsanları Sayın Ahmet KOCABAŞ, Sayın Turgut ŞAHİN, Sayın Salih TUNA, ve vatandaşlar katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz