KAPIKAYAFEST EKİN UZUNLAR’LA COŞTU

Bafra Belediyesi tarafından gerçekleştirilen V. Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nde doğa ile iç içe yaşanan günler ünlü sanatçı Ekin uzunlar konseriyle taçlandırıldı.

Kapıkayafest doğaya ve spora gönül verenlerin yürekten ilgisi, resmi kurum ve kuruluşların destekleriyle kimlik kazanmaya, ulusal ve uluslararası alanlara taşınmaya devam ederken, festivalin ayrılmaz bir parçası olan konserleri ile de kendinden söz ettiriyor.

Konser öncesi sosyal medya hesabından sevenlerini konsere davet eden Ekin Uzunlar Bafralı hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılandı.

Bir gece önce yine sevilen grup İkilem’le coşan festival katılımcıları kendine has yorumu ile geniş bir hayran kitlesi yakalayan Ekin Uzunlar’ın birbirinden güzel şarkılarıyla müziği doya doya yaşadılar.

Bafra’da müzik severlerle bir arada olmaktan dolayı oldukça mutlu olduğunu belirten sevilen sanatçı Erkin Uzunlar “Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali ülke çapında kendinden söz ettiren bir festival. Böylesi bir ortamda sahne almak benim içinde unutulmaz bir deneyim” dedi.

Konseri Bafralı müzik severlerle bir arada izleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ”  Festivalimizin her mana da renkli geçmesi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Festivalin konser aşamasında özellikle genç kardeşlerimizin istediği bir isim olan Ekin Uzunlar sevilen eserleriyle güzel anlar yaşamamıza vesile oldu. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç konser sonrası sanatçı Ekin Uzunlar’a ilçeyi temsil eden bir plaket takdim etti.

 

Bunları da sevebilirsiniz