KAPIKAYFEST’E ÜST DÜZEY İLGİ

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi yapılan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali son gününde de yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.

Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip Birinci, AK Parti Samsun Milletvekilimiz Orhan Kırcalı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ile birlikte paraşüt tepesi ve kamp alanını ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet ettiler.

Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin markalaşma yolunda kararlı adımlarla ilerlediğini belirten Belediye Başkanı Hamit Kılıç,” Bizler bu yönde yoğun bir gayret içerisindeyiz ve yalnız değiliz. Festival süresince misafirlerimiz bizleri hiç yalnız bırakmadı. Desteklerini hissettirdiler. Festivalimizin son gününde Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Dr. Şuayip Birinci, AK Parti Samsun Milletvekilimiz Sayın Orhan Kırcalı ve AK Parti Sakarya Milletvekilimiz Sayın Ali İnci ile birlikte Paraşüt Tepesi’ni ve Festival Kamp Alanı”nı gezerek misafirlerimizle sohbet ettik. Festivalimizin ilk gününden bu ana kadar bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklarımıza kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte daha iyisini ve güzelini hayata geçirmek için çaba sarf edeceğiz.” dedi.

Bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali ziyaretçilerin yanında sportif aktivitelerin ilgili federasyonlarından başkan ve yönetici düzeyinde en yoğun katılımın yaşandığı yıl olarak da dikkat çekti.

Bunları da sevebilirsiniz