ALAÇAM BELEDİYESİ ŞEHİRLER ARASI OTOBÜS TERMİNALİ PROJESİNİN TEMELİ ATILDI.

Temel Atma Törenine Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN, Belediye Başkanı İlyas ACAR,İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yaşar GÖRMEZ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Resul ÖZKURT,Alaçam Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Radi ŞEN, İlçe Müftüsü Orhan BAL ,Siyasi Parti temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanları,Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri,Belediye Birim Amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Belediye Başkanımız İlyas ACAR; “Hayalim olarak gördüğüm Alaçam Şehirler arası otobüs terminali projesini ilçemize ve vatandaşlarımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum.
İnsanların herhangi bir şehre gittiklerinde ilk gördükleri yer terminal binalarıdır. Bugün Temelini atacağımız Şehirler arası otobüs Terminali projesi ilçemizin yenilenen yüzünün bir simgesi olacaktır. Otobüs firmalarının daha rahat ve konforlu bir ortamda vatandaşlarımıza kaliteli ve modern hizmet vermeleri sağlanacaktır. İlçemize kazandırdığımız her yatırımda geleceğimizi düşünerek hareket ediyoruz.
Projemiz toplamda 3700m2 ,12 adet bilet satış noktası,7 adet dükkan, 10 adet otobüs peronu ve 20 araçlık açık otoparktan oluşmaktadır.
Otobüs terminali projemizi 2024 mahalli idareler seçiminden önce halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz.
Projemize sahip çıkan cumhur ittifakına, ilçe halkımıza ve İstanbul’dan bizlere desteklerini esirgemeyen iş adamlarına ve hemşehrilerimize hem şahsım adına hem de kurumum adına teşekkür ediyorum.”dedi
İlçe Kaymakamı Fikret ZAMAN ve Samsun Milletvekili Sayın Orhan KIRCALI tarafından konuşmalar yapıldı.
İlçe müftüsü Orhan BAL tarafından okunan duanın ardından, kurban kesildi ve temel atma töreni gerçekleştirildi.

Bunları da sevebilirsiniz