BAŞKAN DEMİRTAŞ, 23 NİSAN GELECEĞİN GENÇLERİN OMUZLARINDA YÜKSELECEĞİNİN İFADESİDİR

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” 23 Nisan 1920 tarihinin milli egemenliğimizin kayıtsız şartsız milletimize ait olduğunun tarihe ve tüm dünyaya ilan edildiği gündür. Bu özel günün geleceğimizin teminatı çocuklarımıza armağan edilmiş olması, ülkemizin daha güzel günlere çocuklarımızın ve gençlerimizin omuzlarında yükseleceğinin ifadesidir.

Başkan Demirtaş mesajında: ”Her yıl büyük bir coşkuyla kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 101’inci yıl dönümünü hüzünlü ve buruk bir şekilde kutlamaktayız. Tüm milletleri etkileyen koronavirüs de geçmişte yaşadığımız salgın hastalıklar gibi insanlarımızı zor durumda bırakmaktadır. Ama yine de hepimizin birlik ve beraberlik ile tüm kurallara uyarak bu süreci de atlatacağımıza inancım tamdır. İnanıyorum ki çok yakın zamanda yine büyük bir coşku ve heyecanla meydanları dolduracağız, rengârenk çocuklarımızla ve dünyanın tüm renkleriyle ertelenen 100.yıl kutlamalarımızı gerçekleştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle TBMM’nin 101. Kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyor, başta TBMM’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin Kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile bu kutsal toprakları bizlere vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bunları da sevebilirsiniz