ALAÇAM’daki SIR Ölüm Çözüldü

Samsun-Alaçam İlçesinin Kadıköy Mahallesinde yol üzerinde ölü olarak bulunan Celal Durmaz’ın (25) ölüm nedeni ve şekli çözüldü.

Alaçam Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çözülen olay şu şekilde meydana gelmiş.

Pazartesi günün gecesi yolda cesetti gören vatandaşlar 112 acil servisine ve 155 emniyete bildirmişler, olay mahalline gelen acil sağlık ekipleri yerde ölü olarak yatmakta olan Celal Durmaz’ın çevresinde kırılmış otomobil parçaları bulmuşlar. Bu parçaları toplayan olay yeri inceleme ekipleri, Celal Durmaz’ın bir aracın çarpması sonucu öldüğünü belirlemişler. İncelemelerini bu konuda yoğunlaştırmışlar Alaçam Emniyet Müd.Vek. Erolcan Keskin sorumluluğunda yürütülen incelemeler sonucunda Alpaslan Mahallesinde ön camı kırılmış 55 TB 002 plakalı bir otomobil bulmuşlar parçalar ve araç üzerinde yapılan incelemeler sonucunda. Celal Durmaz’a çarparak ölümüne sebep olan otomobilin aynı araç olduğunu belirlemişler. 

Emniyet Müdürlüğü Ekipleri otomobil sürücüsünün M.B.(53) isimli bir kişi olduğunu tespit etmişler. Kimliği belirlenen şahıs Alaçam Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.

İnceleme ve olayla ilgili soruşturma emniyet ekiplerince sürdürülüyor.

Bunları da sevebilirsiniz