Bafra İŞKUR Müdürü Aydın’a Tayin Oldu

Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü Yakup Ergenlik Aydın İŞKUR İl Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandığı için Bafra’daki görevinden ayrılıyor. Bu sebeple bir veda mesajı yayımladı.

Ergenlik veda mesajında şu ifadelere yer verdi;

Herkese hayırlı ve bereketli günler dilerim.

Daha önce buradan Hizmet Merkezimiz faaliyetleri ile ilgili haberleri gönderiyordum.

Bu gün 7 Mayıs 2015 tarihinde görevlendirme ile başlamış olduğum Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürlüğünden, 07.05.2019 tarihinde tarafıma Aydın İŞKUR İl Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak tayin yazım tebliğ edildi.

4 yılı bitirip 5. Yılıma girdiğim ve  görev yaptığım Bafra’dan ayrılmanın hüznünü yaşamıyor değilim. Başkalarının Bafra ile ilgili yargılarını bilmem. Ben Bafra’da hep güzellik gördüm. Destek gördüm. Teşvik gördüm.  Geldiğimiz günden bu güne değim her yıl üzerine mutlaka bir şeyler kattığımıza inanıyorum. Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Kurumları, İşverenlerimiz, danışanlarımız ve özellikle de yaptığımız tüm hizmetlerin duyurulması, tanıtımlarında daima yanımızda olan sizlerle uyumlu çalıştığımı düşünüyorum. Basın olarak etkinliklerimize katılımınız, kurum olarak yaptığımız tüm faaliyetlerimizde devletin verilen destek ve teşviklerinin geniş kitlelere yayılmasında desteğinizi unutmak mümkün değil. Bizlerin daima yanımızda oldunuz. Eksik veya hatalı bir durumumuzda gerek bizzat ziyaret ederek, gerekse telefonla arayarak katkı sağladınız. Yapılan tüm hizmetlerde emeğiniz var.  Vefanın sadece bir semt ismi olmadığını idrak eden birisiyim. Tek tek ziyaret edebilme durumum olmadığından ( buradaki kusur benimdir. Affınıza sığınarak) size ancak buradan teşekkürlerimi arz ediyorum.

4 yıl boyunca gerek hizmet Merkezimize, gerekse şahsıma gösterdiğiniz sabır, teveccüh ve ilginizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.

Yakup ERGENLİK

Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi Müdürü

 

Bunları da sevebilirsiniz