BAFRA KAPIKAYAFEST’TE HAZIR

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl 4.sü yapılacak olan Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali ile ilgili tüm hazırlıklar tamamlandı.

Birbirinden farklı etkinliklerin ve konserlerin yer alacağı festivalde doğaseverler adrenalin dolu ve eğlenceli beş güngeçirecekler.

Doğa ve sporsever tüm vatandaşları etkinliğe davet eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Kapıkaya’nın eşsiz doğası ile iç içe keyifli anlar yaşamak isteyen tüm vatandaşlarımızı 27-31 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceğimiz festivalimize davet ediyorum.” dedi.

Hazırlıklar tamamlandı

Daha önceki Kapıkayafest organizasyonlarına yoğun bir katılımın olduğunu ve katılımcıların çok memnun kaldığını ifade eden Başkan Kılıç, “Aylar süren hazırlık aşamasında ekiplerimiz her türlü detayı göz önüne alarak büyük bir hassasiyetle alanda gerekli çalışmaları tamamladı” dedi.

Doludizgin bir festival olması noktasında her türlü hazırlığın yapıldığını ifade eden Başkan Kılıç konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamalarda şunları söyledi:

“Doludizgin bir festival olacak”

“En son 2019 yılında yoğun bir ilgiyle karşılaşan festivalimizde yaptığımız anketler, katılımcıların kişisel görüş ve önerileri ve yapılan gözlemler ışığında herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına ince eleyip sık dokuyarak bu yılki festivalimize hazırlandık. Ekiplerimiz beş gün sürecek festivalimizde katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizin herhangi bir sorun yaşamaması için gece – gündüz uğraş verdiler.

Geçtiğimiz yıllardan edindiğimiz izlenimler ve gözlemler sonucunda festival alanında yeni düzenlemeler yaptık. Katılımcılarımızı, konuklarımız olarak en iyi şekilde ağırlayabilmek için gereken çalışmalarımızı titizlik ve özenle sürdürdük. Kamp alanındaki eksiklerimizi hızla gidererek festivalimize hazır hale getirdik.

Her festivalden tecrübe edindik

Bölgemizin sahip olduğu tarihi değerlerin ve doğal güzelliklerin fark edilmesi için festivalimiz bir önemli bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Bu manada gerek festival alanına gelen her yaştan konuğumuzun hiçbir problem yaşamaması için hassas bir hazırlık süreci geçirdik.

Bizler için her festival organizasyonu aynı zamanda ciddi birer tecrübe oldu bu tecrübeler ışığında bu yılki Kapıkayafest’in hazırlık aşamasını tamamladık. Umut ediyorum ki festivalimiz süresince tüm konuklarımız beş gün süresince mutlu anlar yaşayacak. Kamp alanlarından ulaşım noktalarına kadar alt yapısı hazırlanmış bir ortamda Kapıkaya’mızın eşsiz güzelliğine şahitlik edecekler. Festival süresince görevli arkadaşlarımız olası sorunların giderilmesi hususunda alanda olacaklar.

Bafra sahiplendi

Bafra Belediyesi olarak, Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’mizin Bafra’mızın vitrini olarak değerlendiriyor tüm paydaşları ile Bafralıların topyekûn sahiplendiğini biliyoruz. Beş gün sürecek festivalimizde alınan her türlü önleme rağmen oluşabilecek olası aksaklıkların da başta Bafralı hemşehrilerim olmak üzere tüm katılımcıların engin hoşgörüsü ve yapıcı yaklaşımları ile kısa sürede bertaraf edileceğine tüm kalbimle inanıyorum” şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Bunları da sevebilirsiniz