BAFRA’DA KOVİD-19 23 NİSAN COŞKUSUNU ENGELLEYEMEDİ

Bafra Belediyesi milli egemenliğimizin ilan edilişinin 100’üncü yılında Korona virüs tedbirleri nedeniyle 23 Nisan coşkusunu evlerinde yaşayan çocukları yalnız bırakmadı.

Cadde cadde, sokak sokak gezen ekipler bayrak dağıtarak, Bafralıların 23 Nisan coşkusuna ortak oldular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılına özel hazırlanan etkinlik Bafra Belediyesi tarafından organize edildi.

Etkinlikte Bafra Belediyesi tarafından üstü açık bir otobüs süslenerek çocukların ilgisini çekecek maskotlar eşliğinde şehir turu atıldı.

Düzenlenen turda Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve tüm siyasi parti temsilcileri balkonlara çıkan yüzlerce çocuk ve ailelerini selamladı.

Balkonlardan bayraklarla etkinliğe katılan çocuklara belediye ekipleri tarafından Türk Bayrağı ve çikolata ikram edildi. Yapılan etkinlikte duygu dolu anlar yaşanırken, ilçe sakinleri etkinlik için belediye ekiplerine teşekkür etti.

Çocukların ve ailelerinin coşkuyla eşlik ettiği etkinlik hakkında bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Her yıl büyük bir mutlulukla yaşadığımız 23 Nisan’ın Gazi Meclisimizin 100.Kuruluş yıl dönümünde korona virüs nedeniyle buruk geçmesine gönlümüz razı olmadı. Bafra’mızda balkonlarında çocuklarımız, ailelerimiz ve bizler ellerimizdeki şanlı bayrağımızı bu 23 Nisan’da da coşku ve mutluluğu yüreklerimizden eksik etmedik. Başta İlke Başkanlarımız olmak üzere bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim“ Dedi.

Bafra’daki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusuna AK Parti İlçe Başkanı Av.İbrahimSemiz,MHPİlçe Başkanı Barbaros Turna,CHPİlçe Başkanı Vahit Perçin, İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz,Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Bilal Arslan katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz