‘BANA HAYALİNDEKİ ŞEHRİ ANLAT’ YARIŞMASININ KAZANANLARI BELLİ OLDU

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve 7-18 yaş arası çocukların katıldığı ‘Bana Hayalindeki Şehri Anlat’ yarışması sonuçlandı. Kazanan çocuklara ödülleri verildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığı tarafından 10-20 Nisan tarihleri arasında ‘Bana Hayalindeki Şehri Anlat’ yarışması düzenlendi. https://sbsb.tc/bhsa sitesi üzerinden 7-18 yaş arası 450 çocuğun katıldığı yarışma sonuçlandı. Şehrin planlamasına yönelik çocukların fikirlerine önem veren belediyenin bu etkinliğinde hayalindeki şehri anlatan videolar çeken çocuklar, bunu web sayfasına yükledi.

Yapılan değerlendirmede kazananlar belirlendi. 19 Mayıs ilçesinden Asude Aksoy yarışmanın birincisi oldu. İlkadım ilçesinden Feza Doğa Atik ikinci, Irmak Erdoğan ise üçüncü oldu. Birinciye Türk ve Batı Klasikleri seti 100 kitap, ikinciye Türk ve Batı Klasikleri seti 75 Kitap, Üçüncüye Türk ve Batı Klasikleri seti 50 kitap verildi. Diğer tüm katılımcılara da birer kitap hediye edildi. Ödüller evlerine götürülerek çocuklara teslim edildi.

Bunları da sevebilirsiniz