Murzioğlu’ndan Ramazan Bayramı mesajı

Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yaptığı kutlama mesajında bayramın, hem Türk milleti, hem İslam alemi, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını diledi.
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında, tüm İslam alemine mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan Bayramı dileyen Başkan Salih Zeki Murzioğlu, “Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Rahmet ve şefkatle dolu günlerin en değerlilerinden olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. İdrak edeceğimiz Ramazan Bayramı’nın hem Türk milleti, hem İslam alemi, hem de insanlık için barış, huzur ve refaha vesile olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Geleceğe ümitle bakıyorum

COVID-19 salgını nedeniyle dünyanın zorlu bir süreçten geçtiğini belirten Murzioğlu, “Gönül, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle sevinç içinde bir arada olmayı isterdi. Fakat salgın sebebiyle, bu bayramı evlerimizde geçirmek zorundayız. Zorlu bir dönemden geçiyoruz. Allah’a çok şükür ki; devleti ve milletiyle ülkemiz bu sınavı çok iyi veriyor.

Hep birlikte dikkatli davranır, kurallara uyarak hassasiyet gösterirsek, bu süreçten de alnımızın akıyla çıkacağımıza inancım tamdır. İnşallah salgın sonrası yapılanacak dünyada, Türkiye’nin gücü, zenginliği ve refahı daha da çok artacak. Bizler geleceğe ümit ve güvenle bakıyoruz.

 

Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan bu Ramazan Bayramı’nı da, dayanışma ruhumuzu, kardeşlik bağlarımızı pekiştirecek bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Samsun iş dünyası adına tüm halkımızın ve İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu mübarek günlerin tüm insanlığa mutluluk, huzur. sağlık ve barış getirmesini canı gönülden temenni ediyorum” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz