BAŞKAN DEMİRTAŞ HALKA HİZMET ETMENİN MUTLULUĞU HİÇ BİRŞEYLE ÖLÇÜLEMEZ

BELEDİYE MAHALLENİZDE HİZMET ÇADIRI İLKADIM’DA HİZMETLERE HIZ KATIYOR

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Bizler halkın hizmetkârlarıyız, halka hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez” dedi.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından gerçekleştirilen Belediye Mahallemizde hizmet çadırı İlkadım’da hizmete hız katıyor.“Yerinde hizmet, yerinde çözüm” anlayışıyla ilçe genelinde belirlenen program dahilinde kurulan hizmet çadırı mahalle sorunlarına çözüm oluyor. Belediye Mahallemizde iletişim çadırına gelen vatandaşlara tansiyon, şeker ölçümleri gibi öncelikli sağlık hizmeti sunuluyor. Her biriminden yetkililer bulunduğu hizmet çadırı, Fevzi Çakmak, İlyasköy, Kışla, Fatih mahallerinde sonra Rasathane Mahallesi’ne mahalle sakinlerinin belediyeden talep ettikleri hizmetleri yerine getiriyor.

Tüm ilçe genelindeki mahallelere misafir olarak, mahalle sakinleri ile yerinde hizmet yerinde çözüm için bir araya geleceklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” İlçemizin farklı mahallelerinde yaşamlarını sürdüren mahalle sakinleri, mahalle muhtarlarımızın fikirleriyle bize yol göstermeleri ile farklı programlarla halkımızın sorunlarını elimizdeki imkanlar dahilinde çözüme kavuşturuyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaşanan yoğun yağışın ardından meydana gelen deformasyon nedeniyle ekiplerimiz vatandaşlarımız yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için sahada özveri ile çalışmalarına devam ediyor. Felaketin hemen ardından en çok ulaşım ağından ekiplerimiz tarafından bozulan yolların tespiti yapılarak selin getirdiği çamur ve ağaç parçalarının oluşturduğu yığıntıların temizliğinin ardından onarımı gerçekleştiriliyor. Bizler halkın hizmetkârlarıyız, hizmet etmenin mutluluğu hiçbir şeyle ölçülemez” diye konuştu.

 

Bunları da sevebilirsiniz