BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN İLKEMLİ ÖĞRENCİLERE MORAL DESTEĞİ

İLKEM’Lİ ÖĞRENCİLER SINAV ÖNCESİ MOTİVASYON PİKNİĞİ İLE STRES ATTI

Eğitimde fırsat eşitliği ilkesi ile çalışmalarını sürdüren İlkadım Belediyesi İLKEM Eğitim Merkezi’nde eğitim gören 150 öğrenciye motivasyon pikniği düzenlendi.

İLKEM Eğitim Merkezi, Lise Giriş Sınavlarına günler kala ilçede faaliyet gösteren 4 farklı şubesinde sınava hazırlanan öğrencilere moral pikniği düzenledi. Batı Park piknik alanında düzenlenen pikniğe katılan 150 LGS adayı bütün gün gönüllerince eğlenerek stres attı. Düzenlenen moral pikniğinde ise çocuklar voleybol, ip atlama, halat çekme,bisiklet turu, ve yakar top gibi geleneksel oyunlarla doyasıya eğlenerek sınav kaygısını yendi. Ayrıca düzenlenen çiğköfte partisi,gezileri ile adaylar hem stres attı hem de gelecek planları yapmaları sağlandı.

“Öğrencilerle hoşça vakit geçirdik”

Öğrencilerin sınav stresinde uzaklaştıran motivasyon pikniğine katılım sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Öğrencilerimiz bizim geleceğimiz. Her hizmetimizde öğrenci kardeşlerimiz için de bir şeyler düşünmek zorundayız. Hatta çoğu hizmetimizi gençlerimize yönelik olarak yapmaktayız. Sınava hazırlık sürecinde LGS adaylarına test kitabı dağıtarak destek verdik. Şimdi öğrencilerimize bir piknik jesti yaparak rahatlamalarını sağlayalım istedik. “Şimdi Keyif Zamanı” diyerek öğrencilerimizle birlikte hoşça vakit geçirdik. Sınava katılan tüm öğrencilerimize hayat boyu başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

“Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum”

LGS adaylarından 8. Sınıf öğrencisi Ceren Yıldırım, “Sınava çok az kaldı bu yüzden çok heyecanlı ve stresliydim. Ama moral etkinlikleriyle özellikle bugünkü moral pikniği ile sınav stresi ve kaygısından uzaklaştım. Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’a bizi sınava hazırlayan tüm öğretmenlerime çok teşekkür ediyorum. Böyle etkinlikler hazırladığı ve bizi böyle yerlere getirdiği için. Ben ilk defa geliyorum buraya, gerçekten de çok güzel bir yer” ifadelerini kullandı.

“Çocuklar sınava daha rahat girecekler”

İLKEM Eğitim Koordinatörü Davut Öz ‘’LGS öğrencilerimizle bir sene boyunca uzun bir maratonumuz oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da akademik, sosyal ve kültürel başarılarla sezonu tamamlamak istiyoruz. Bu amaçla öğrencilerimizi çeşitli etkinlik ve projelerle destekliyoruz. Günümüzün şartlarından dolayı her öğrencinin çektiği sıkıntılar var. Düzenlenen bu piknik ile bütün enerjilerini attılar ve sınava daha rahat girecekler. İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş, bizim her türlü yanımızda. Bu piknikte emeği geçen herkese, öğrencilerim ve kendim adına teşekkür ederim’’ dedi.

Bunları da sevebilirsiniz