İSTANBUL GENÇ BAFRALILAR DERNEĞİNDEN MUHTEŞEM BIR İFTAR PROGRAMI

Merkezi İstanbul Esenlerde Bulunan İstanbul Genç Bafralılar Derneği,organize ettiği mükemmel bir iftar programında Hemsehri gençleri,Bafra havasının hakim olduğu bir atmosferde kucaklaştırdı.

Derrnek Başkanı Kerim Şahin,
“Ramazan ayı,bir rahmet ve mağfiret ayıdır.Onun bu rahmet ikliminin bereketiyle hemşehri gençlerimizi kucaklaştırmayı,birlik ve beraberliğimizi saglamlaştirmayı arzu ettikleri.”dedi.

İstanbul Genç Bafralılar Derneğinin düzenlediği iftar yemeği İstanbul Küçükçekmece’de bulunan işletmeciliğini aynı zamanda İstanbul Genç Bafralılar Derneği Genel Başkanı , Bafralı iş insanı Kerim Şahin’in yaptığı MODA Davet Balo salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Program İstanbul Genç Bafralılar Derneğinin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projelerin slayt gösterimi ile başladı.
Semazen gösteriminin ardından Yunus Tokdemir hocanın okuduğu Kur’an Tilavetinin ardından dualar edildi.
Akşam ezanının okunmasıyla birlikte huşu içinde oruçlar açıldı. Oruçlar açıldıktan sonra edilen duaların peşinden konuşmalar yapıldı.

İFTAR PTOGRAMINDA KONUŞMSLAR YAPILDI

Açış konuşmasinı Genç Bafralılar Derneği Başkanı Kerim Şahin yaptı.
Konuşmasına ,davete icabet eden hemşehrilerine teşekkür ederek başlayın Kerim Şahin özetle şöyle dedi.

‘’İstanbul Esenler’e göç etmiş ve orada çalışarak hayatini sürdüren Bafralı gençler olarak,tüm gençlere örnek teşkil edecek bir teşkilatlanma içerisine girdik.

GENÇ BAFRALILAR DERNEĞİ adı altında oluşum yaparak genç kardeşlerimiz için çok faydalı çalışmalar başlattık.
Hemşehri çocuklarından ihtiyaç sahibi olanlara burs veriyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi olanlara ise maddi ve manevi, yardımlar yaparak hayır dualarını alıyoruz. Ramazan ayında ise kumanya yardımlarımız oluyor. Bu arada memleketimizi unutmuyoruz. Bafra ve Bölgesinde bulunan okullara , öğrencilere kıyafet ve ayakkabı desteklerimizi sürdürüyoruz. Değerli davetliler sofralarımıza bereket verdiniz. Ramazan, bir kez daha kavuşma fırsatını yakaladığımız mübarek bir aydır. Bu akşamki iftar yemeğimize katılarak İstanbul Genç Bafralılar Derneğini, yönetimini onurlandıran herkese en derin şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.’’

İstanbul Genç Bafralılar Derneği Onursal Başkanı , SAMKON Gençlik Kolları Başkanı Emre Şen konuşmasında,’’ 2018 yılında İstanbul Esenler’e göç etmiş ve orada çalışarak hayatını sürdüren Bafralı gençler tüm gençlere örnek teşkil edecek bir çalışma içerisine girdik. GENÇ BAFRALILAR DERNEĞİ’ni kurarak genç kardeşlerimiz için çok faydalı çalışmalar başlattık. Şark usulü döşeyip dizayn ettiğimiz dernek merkezimizde; Türklük gurur ve şuuruna sahip nesiller yetiştirmenin gayretini gösteriyoruz. Bu akşamki iftar yemeğimize katılarak İstanbul Genç Bafralılar Derneğini, yönetimini onurlandıran herkese en derin şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.’’diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu,’’ İstanbul’ da Bafralıların İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) çatısı altında hep birlikte olduklarını belirtmek isterim. 14 Dernek ve İstanbul Bafraspor Kulübü ile beraber çalışmalarımıza hızlı bir şekilde devam ediyoruz, Bafra için hep birlikte kardeşlik duygusu içersin de yaşayacağız ve yürüyeceğiz. Bugünlerde birlik ve beraberliğin ne derece önemli olduğunun hepimiz farkındayız. 2018 yılında faaliyete geçen İstanbul Genç Bafralılar Derneğinin kısa zamanda yapmış oldukları manevi çalışmaları bizleri gururlandırdığı gibi onurlandırmıştır. Başta İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Kerim Şahin ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.’’dedi.

Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı yaptığı konuşmada,’’ RAMAZAN Ayı müminler için rahmet ve mağfiret mevsimidir. Bu anlamlı birlik ve beraberliklerle dolu iftar programını hazırlayan İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Kerim Şahin ve yönetimine teşekkür ediyorum.
Hemşerilerimizin bir ve beraber olması bizleri gururlandırıyor. Emek veren herkese teşekkür ediyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul Genç Bafralılar Derneğinin iftar programına SAMKON GENEL BAŞKANI Hasan Kaya AŞCI, Gökçeağaç Camiler Derneği Kurucu Genel Başkanı, BADEF Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, SAMKON Genel Başkan Yardımcısı , HEYCES Tekstil ve NEWCES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş , SAMKON Genel Başkan Yardımcıları, SAMKON Gençlik Kolları Başkanı Emre Şen, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve BADEF’E bağlı dernek başkanları ve yönetimleri, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız , İstanbul Bafraspor Onursal Başkanı Aydın Dursun, İstanbul Bafra Çetinkaya Derneği Onursal Başkanı Ahmet Çelik, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, İş insanları ile çok sayıda davetli katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz