Emenli Mahallesi Hamdi Yıldız’ı Bağrına Bastı

31 Mart Yerel Seçimler kapsamında mahalle ziyaretlerine devam eden ve halk tarafından sevgiyle karşılanan İYİ Parti Bafra Belediye Başkanı Hamdi Yıldız, Emenli Mahallesinde coşkuyla karşılandı.

Yıldız’ın mahalleye sunduğu projeler ve vaatler, Emenli Mahallesini heyecanlandırdı ve umutlandırdı. Emenli Mahallesi sakinleri, Yıldız’ın liderliğindeki değişimin ve gelişimin getireceği fırsatlar konusunda umutlu bir şekilde bekliyor. Yıldız, yaptığı açıklamada, “Bafra Belediyesindeki seçim sadece Bafra’yı etkilemeyecek, aynı zamanda Samsun’u da etkileyecek” diyerek, mahalle sakinlerine yönelik olan taahhütlerinin bölgeye olumlu yansımaları olacağını vurguladı.

‘BİR KERE DE BEKAYI SİZ SÜRÜN, SEFAYI BİZ’

Yıldız konuşmalarında şöyle devam ediyor. “Benim milletim hükümetten, mevcut belediyeden ne istiyor? Adaletli olun, hakkaniyetli olun. Beni kapında bekletme, beni başkan yardımcılarınla muhatap etme. Benim mesuliyetlerim var, benim işimi gör, gideyim ben. Benim elimi tut, gönlüme dokun, çalma, çaldırma, yandaşa, yoldaşa yedirme haklarımı. Bu halk başka bir şey mi istiyor sizden? Siz ne yapıyorsunuz? Yetkiyi sizden alıyoruz, başınıza efe kesiliyoruz. Ben belediye başkanıyım, ben milletvekiliyim. Ne yapayım? Git eşin sevinsin, kızların, çocukların sevinsin. Bize ne? Sen benim halkıma ne yaptın, bizlere ne verdin? İmar planımı uyguladınız, Pazar yerlerini mi çözdünüz, hal mi ortaya koydunuz kaldı ki projesi hala mahkemede, otogar mı ortaya koydunuz? Ne yaptınız? Kendi merkezinin içindeki bir kişiyi belediyeye mi aldın? Siz yiyeceksiniz, biz bakacağız. Bize geldiği zaman beka, size geldiği zaman sefa. Bir kere de sefayı biz sürelim, bekayı siz sürün.” Dedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz