BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN SEL MAĞDURLARINA YARDIM ELİ

İLKADIM BELEDİYESİ YARDIM ARACI SEL BÖLGESİNE EKMEK VE SU ULAŞTIRMAK İÇİN YOLA ÇIKTI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Sinop -Ayancık ilçesinde aşırı yağış nedeniyle meydana gelen sel ve su baskınlarında mağdur olan halka ekmek ve sudan oluşan yardım aracını bölgeye gönderdi.

Kastamonu, Sinop ve Bartın’da etkili olan yoğun yağışlar sonrasında yaşanan sel felaketinin ardından yurdun dört bir yanından gönderilen yardım kervanına, İlkadım Belediyesi de katıldı. Geçtiğimiz haftalarda Antalya Manavgat’da yaşanan orman yangınları esnasında bölgeye 3 Arazöz ve 6 personel ile giden ilkadım Belediyesi, bu kez de sel mağduru vatandaşlara yardımcı olmak, hazırlıklarını tamamlayarak saat 14.00 ‘teBelediye Hizmet binası önünden sel felaketinden etkilenen Ayancık ilçesine hareket etti.

“Bir olacağız birlik olacağız”

Son haftalarda ülkemizde yaşanan ve büyük acılara sebep olan afetler nedeniyle derin bir üzüntü yaşıyoruz” diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bu zor günlerde millet olarak birbirimize daha sıkı bir şekilde kenetlenerek dayanışma içerisinde, yaralarımızı hep birlikte saracağız. Sel mağduru kardeşlerimizi de asla yalnız bırakmayacağız. Tıpkı Antalya’da, Muğla’da olduğu gibi Kastamonu, Sinop ve Bartın için de bir olacağız, birlik olacağız. Böyle felaketlere karşı ülkece, tek vücut olarak, birlik beraberlik içinde hareket etmek zorundayız. Rabbim oradaki tüm vatandaşlarımıza güç versin, bu afeti en kısa sürede atlatmayı nasip etsin” diye konuştu.

Bunları da sevebilirsiniz