BAŞKAN KİBAR’DAN,KÜPDÜŞEN MAHALLESİNE ASIRLIK BETON YOL!

Kırsal mahallelerde beton yol çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Fatsa Belediyesi, Küpdüşen Mahallesi Kuz, Topaloğlu ve Coşkunoğlu mevkilerini konforlu beton yola kavuşturdu.
Beton yol yatırım programlarına hız kesmeden devam eden Fatsa Belediyesi, ‪2020-2021‬ yılı 30 km’lik beton yol çalışmaları çerçevesinde çalışmaları sürüyor.  Kapsamlı beton yol hizmetleri sunan Fatsa Belediyesi, üç gün süren çalışma ile Küpdüşen mahallesi Kuz, Topaloğlu ve Coşkunoğlu mevkilerini beton yolla kapladı.
‘KONFORLU YOLLAR, HALKIMIZIN REFAHI İÇİN’
Kırsal Mahallelerde konforlu beton yol çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “Beton yol çalışmalarımızın birinci etap bölümünü tamamlamak üzereyiz. İkinci etap beton yol çalışmalarımız için hazırlıklara başladık. Bu kapsamda, mahallelerimizde standardı yükseltip konforlu ve uzun ömürlü bir yol ağı için canla başla çalışıyoruz. Konforlu yollarımızı, halkımızın huzuru ve refahı için yapıyoruz. Tüm hizmetlerimiz, vatandaşlarımızın yaşam şartlarını eskisinden daha iyi hale getirmek içindir. Özellikle beton yol çalışmalarından dolayı halkımızın oldukça memnun olduğunu görmekten bizler de çok mutlu oluyoruz” dedi.
ÖMÜRLÜK YOLA MUHTARDAN TEŞEKKÜR
Küpdüşen mahallesi Muhtarı Süleyman Coşkun beton yol çalışmasından dolayı Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’ne teşekkür etti.  Muhtar Süleyman Coşkun, “Yolumuz eski bir yol olduğundan bundan önce sürekli bozuluyordu ama şimdi yapılan beton ile ömürlük bir duruma geldi. İnşallah bu yol bize bozulmadan 50 sene de yeter 100 sene de yeter” diye konuştu.

Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz