BAŞKAN KILIÇ’IN YENİ YIL MESAJI

 

Başkanı Hamit Kılıç, yayınladığı yeni yıl mesajında 2022 yılının tüm insanlığa sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

 

Başkan Kılıç mesajında, “Yeni yılın hem ülkemiz, hem de tüm dünya insanları için barışın, sevginin ve hoşgörünün hâkim olduğu bir yıl olmasını diliyorum. Yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz.

 

Her yeni başlangıç gibi 2022 yılında da pandemi sürecinin sona erdiği, tüm dünyada sevgi ve hoşgörü ile dolu bir yıl diliyorum.

 

İnşallah bu yıl da, ortak aklın hâkim, Bafra’mızı geleceğe taşıyacak enerji, heves ve kararlılığımızın kalplerimizde daim olduğu bir yıl olacaktır.

 

Aziz milletimizden aldığımız güç ile bu yıl da yarının huzurlu, güvenli, mutlu ve müreffeh Türkiye’sini meydana getirmek için bütün gücümüzle çalışmayı ve büyük Türkiye yolunda ilerlemeyi sürdüreceğiz.

 

Kadirşinas Bafra ailemizin desteği ve bütün mesai arkadaşlarımın gayreti ile Bafra’mızı daha da mutlu günlere taşıyacağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz.

 

Yeni yılda ve daha nice yıllarda insanımızın gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, kardeşlik hukukuna sadık kalarak, tüm Türkiye’ye ve Bafra halkına huzur ve güven ortamında sağlıklı ve sıhhatli yeni yıllar temenni ediyorum.“ ifadelerine yer verdi.

Bunları da sevebilirsiniz