Topaloğlu’ndan yılsonu değerlendirme toplantısı

 

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu her yıl düzenli olarak belediye personeli ile düzenlediği yılsonu değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

2021 yılını pandemiye rağmen yoğun bir şekilde geçirdiklerini belirten 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ 2021 yılında söz verdiğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. İlçemize yeni bir devlet hastanesi kazandırmakla birlikte bu yıl yöresel ürünler pazar yeri, Atatürk İlköğretim Okulu ve Anadolu Lisesi halı saha tesisleri, asfalt, beton, parke yol ve kaldırım çalışmaları, çocuk oyun parkları gibi çalışmalarımızı tamamlarken, çocuk trafik eğitim pisti, kültür merkezi, kapalı tenis kortu projelerimizde ise çalışmalarımız devam ediyor. Bir diğer önemli projemiz olan Dere Kenarı Peyzaj Projemizi hazırladık, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlıklarımıza hibe başvurularımızı gerçekleştirdik. 2022 yılının ilk çeyreğinde ihalesini gerçekleştirip bu projemizi de kısa süre içerisinde hayata geçirmek istiyoruz. 2022 yılının Temmuz ayında ilçemiz Nebiyan dağında düzenlenecek olan Bisiklet Federasyonu Samsun MTB Ulusal Nebiyan Dağ Bisikleti yarışı, Eylül ayında düzenlemeyi düşündüğümüz Nebiyan Doğa Festivali ile yine muhtemel eylül ayında yapılması düşünülen Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin millî teknolojilerini geliştirmeyi hedefleyen ilk ve tek festivali olan TEKNOFEST KARADENİZ ile birlikte birçok sosyal aktiviteyi ilçemizde gerçekleştirmiş olacağız.

İçerisinde bulunduğumuz yılın değerlendirmesini yaparken, 2022 yılına daha hazır, daha güçlü ve 2023 yılı öncesi daha büyük hedefleri olan bir şehir olarak giriyoruz. El ele gönül gönüle daha mutlu bir 19 Mayıs için gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi

Resim önizlemesi

Bunları da sevebilirsiniz