BAŞKAN SARICAOĞLU’NDAN KANDİL MESAJI

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “Kutsal günlerimiz; birlik, beraberliğimiz yanı sıra sevgi ve hoşgörümüzün de artmasına vesile olmakta” dedi.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Miraç Kandili nedeniyle yayınladığı mesajında kutsal günlerin toplumumuzda dayanışma ve birliği pekiştiren müstesna günlerden biri olduğunu söyledi.

Tüm İslam âleminin ve Kavaklı hemşerilerinin Miraç kandilini kutladığını ifade eden Başkan Sarıcaoğlu, toplum olarak Allah’a yükseliş anlamına gelen Miraç Gecesi’ne erişmenin sevinç ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek şöyle konuştu:

“Peygamber Efendimizin Allah’ın huzuruna yükseldiği gece olarak kutladığımız Miraç, insanlık âlemi için birçok mesaj ve mucizelerle doludur. Böylesine önemli günler yüce yaradana yaklaşma ve manevi kirlerden arınma, kötü duyguları kalplerimizden atma ve daha çok birbirimize kenetlenme içinde birer fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimin ve İslam âleminin mübarek Miraç Kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.”

Bunları da sevebilirsiniz