Bursa SAMDEF ten Başhekim Dursun Topal’a Ziyaret

Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Samsun-Bafralı hemşehrimiz, Öğretim Üyesi Dr. Dursun TOPAL’I Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu, Genel Başkanı Sayın; Savaş OTRUŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Dernek Başkanları ile birlikte makamında nezaket ziyaretinde bulundular.

SAMDEF yönetim kurulunun kendisini ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Bursa Şehir Hastanesi Başhekimi Öğretim Üyesi Dr. Dursun TOPAL her zaman hemşehrilerimizle gönül birliğimiz var, Karadeniz’in en güzel şehirlerinden bir tanesi olan Samsunumuzun Bursa’da ki temsilcileri olarak sizleri burada görmek ayrı bir mutluluk diyerek SAMDEF başkanı Savaş OTRUŞ ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
SAMDEF başkanı Savaş OTRUŞ, Samsunlu bir hemşehrimizin ŞEHİR HASTANESİ gibi önemli bir kurumda yönetici olması bize onur veriyor, Sayın TOPAL’IN başarısı bizim başarımızdır dedi.

Dr. Dursun TOPAL, Başkan Savaş OTRUŞ ve yönetim kuruluna son haftaların en önemli konusu CORONA virüsü, sağlık sektörü ve Türkiye’de ki Sağlık yatırımlarının ne kadar üst seviyelere ulaştığı konusunda istişarelerde bulundular.

Ziyaret toplu anı fotoğrafı çekiminin ardından son buldu.

Bunları da sevebilirsiniz