Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’dan 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, mesajında şu ifadeleri kullandı:

Türk tarihinin dönüm noktalarından biri olan 23 Nisan 1920 tarihinde millet iradesinin üstünlüğü kabul edilerek Türkiye Büyük Millet Meclisi kurulmuştur. Yüce Meclisin kurucusu ve ilk başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu tarihi günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak ilan ederek Cumhuriyeti kıyamete kadar yaşatacak çocuklara armağan olarak bırakmıştır. Çünkü çocuklar bir ulus için en büyük zenginlik kaynağıdır. Onlar bir ülkenin var olma gayesi ve geleceğinin en büyük teminatıdır.

Çocuklarımız geleceğimizdir. Geleceğimizi güvence altına almanın biricik yolu da yavrularımızı sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetiştirip eğitimli bireyler olarak topluma kazandırmaktır. Çocuklarımıza kol kanat germek, onlara rehberlik edip yol göstermek, sağlam bir eğitimle onları genç nesiller olarak geleceğe hazır hale getirmek hem onlar adına hem milletimiz adına hem de insanlık adına en büyük yatırımdır. Bu yavrularımız büyüdükçe, yetiştikçe gelecek adına umutlarımız katlanarak çoğalacaktır.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve barışıbirlikte yüceltecek tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Onlara bugünü bayram olarak armağan eden Türkiye Cumhuriyeti devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını minnet ve rahmetle yad ediyorum.

Bunları da sevebilirsiniz