CANİK İSTANBUL’DA İLGİ ODAĞI OLDU

Canik Belediyesi, İstanbul’da düzenlenen tanıtım günlerinde ilgi odağı oldu

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından ilin doğal güzelliklerinin, kültürünün, yöresel lezzetlerinin tanıtılması amacıyla İstanbul’da düzenlenen Büyük Samsun Buluşması ziyaretçilerin akınına uğradı. İstanbul Yenikapı’da üç gün boyunca devam eden tanıtım günleri etkinliğinde yer alan Canik Belediyesi; ilçenin doğal güzellikleri, yöresel değerleri ve hayata geçirdiği önemli projeleriyle ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

 

“İlçemizi en güzel şekilde temsil ettik”

Organizasyonun özellikle İstanbul’da yaşan Samsunlu vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı söyledi. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Akademisyenler, bürokratlar, milletvekilleri, belediye başkanları, sanatçılar, sporcular, basın mensupları ve farklı çevrelerin ziyaret ettiği bu büyük organizasyonda üç gün boyunca ilçemizi en güzel şekilde temsil ettik. Tanıtım standımız her yaştan insanlardan büyük ilgi gördü. Bu tür etkinlikler ilçenin tanıtımı adına büyük önem taşıyor. Her fırsatta ilçemizi tanıtmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

 

Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) tarafından İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Büyük Samsun Buluşması Tanıtım Günleri, 12-15 Mayıs tarihleri arasında üç gün boyunca devam etti.

Bunları da sevebilirsiniz