Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı İkiz’den çalışan kadınlara ziyaret

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile ilçede kadın çalışan yoğun olduğu tekstil atölyeleri ve işyerlerini ziyaret ederek çalışan kadınlara çiçek takdim etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz, Ak Parti Havza İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı ve Belediye Meclis Üyesi Adayı Ömer Faruk Çörekçioğlu ile birlikte 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile gerçekleştirdiği ziyaretlerde kadınlar ile sohbet ederek kadınların sosyal ve ekonomik hayata katılımlarına yönelik projeler hazırladıklarını belirtti.

İslam dini ve Türk toplumun her zaman kadına özel önem verdiğini belirten Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile, “Ayrıca Kurtuluş Savaşında vatanımızın bağımsızlığı için çocuğunun yorganını cephanesine saran, cepheden cepheye koşan Türk kadını, dünyada ilk kez seçme ve seçilme hakkı verilerek onurlandırılmıştır. Bu vesile ile şehit ve gazi annelerimiz başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, kadınlarımıza selam ve saygılarımı sunuyorum.” ifadesini kullandı.

Bunları da sevebilirsiniz