Erhan Usta Ablukaya mı Alınıyor?

Ülkücülerin hakkını, itibarını ve hukukunu koruduğu halde MHP’den ihraç, siyasetin ;

Dürüst, Beyfendi, Çalışkan ve Seçmeninin Hakkını Koruyan Milletvekili, Erhan Usta’nın MHP’den ihraç edilmesi büyük bir şok yarattı.

Sadece MHP’de değil diğer partilerin de tabanında ve yönetim kadrolarında Erhan Usta’yı ” Sahiplenme ” duygusu yarattı.

Bu durum bir anda Erhan Usta’yı Samsun’daki mahali siyasetin gündemine oturttu. Şimdi tüm partilerden Samsun halkı Erhan Usta’nın bir şekilde mutlaka aday olmasını ve halkın desteğiyle bu mağduriyet zincirini kırmasını arzu ediyor. Aldığımız bilgilere göre AKP ve MHP’nin dışında diğer tüm partilerin yönetici kadroları, muhalefetin adayı olması için Erhan Usta’ya baskın bir şekilde teklif götürüyor yine aldığımız bilgilere göre Erhan Usta bu teklifi kabul etme düşüncesini taşıyor.

Ancak şuana kadar açıkça ortaya çıkıp kabul ediyorum diyemedi. Bu durum  Samsun kamuoyunda ; ” Acaba Erhan Usta’da, Abdullah Gül gibi AKP + MHP ittifakını destekleyen perde arkasındaki derin devletin ablukasına mı alındı” Erhan Usta’nın kapısına da Abdullah Gül’ün kapısına inenler gibi derin yapının silahşörleri gelir mi? Samsun kamuoyu inanıyor ki Erhan Usta Millet İttifakının adayı olduğunda Mustafa Demir’e karşı rahatlıkla seçimi kazanır.

Samsun kamuoyu gelişmeleri dikkatle takip ediyor…

Bunları da sevebilirsiniz