Necattin Demirtaş Son Noktayı Koydu

 

Necattin Demiştaş Samsun İlkadım’dan, MHP’den Belediye başkanlığı için aday adaylığını koymuştu ancak cumhur ittifakı dolayısıyla MHP İlkadım’dan aday göstermedi. Bunun üzerine Necattin Demiştaş son noktayı koyarak şöyle bir açıklama yaptı;

Saygıdeğer Samsunlu ve İlkadımlı gönül dostlarım, VEFALI aziz hemşehrilerim;
31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için, bir dönem de belediye başkanlığını yaptığımız, gönül verdiğimiz, doğup büyüdüğümüz İlkadım ilçemize tekrar aday adayı olduğumuzu açıklamıştık. Gelen sonuçlar neticesinde İlkadım’da Cumhur İttifakı olarak AK Parti adayının desteklenmesine karar kılınmıştır.
Şahsıma gönülden göstermiş olduğunuz sevgi, saygı ve destek ile beni her daim onurlandırdınız. Samsun’luluk ruhumuza karşılık verdiniz, Bu benim için en büyük değerdir, şereftir, onurdur. Hiçbir zaman günün adamı olmaya çalışmadık, her daim hakikatın adamı olduk. Bu ülkeye, bu vatana ve şehrimize çok şey borçluyuz. Samsun’a hizmet etmek benim için onur gurur meselesidir. Bizler, her zaman olduğu gibi, şehrin her noktasında iyi günde kötü günde sizlerle birlikte var olduk.
Dün olduğu gibi bugün de Samsun’lu ve İlkadım’lı gönül dostlarımızın her daim emrindeyiz. Aday adaylığımız süresince bizlere destek veren, siz değerli vatandaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza ve esnaflarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.
RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.

 

 

Bunları da sevebilirsiniz