Fen Lisesinden Başkan Özdemir’e Teşekkür

Havza Fen Lisesi İdarecileri Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemiri makamında ziyaret ettiler.

Havza Be­le­di­ye Baş­ka­nı Öz­de­mir’in ma­ka­mın­da ger­çek­le­şen zi­ya­ret­te Havza Fen Li­se­si Mü­dü­rü Bekir Kaya okul fa­ali­yet­le­ri hak­kın­da Öz­de­mir’e bil­gi­ler ve­re­rek; “ Oku­lu­muz il­çe­miz ve böl­ge­miz için önem­li bir eği­tim ku­ru­mu. Havza Be­le­di­ye­mi­zin des­te­le­ri ile oku­lu­mu­zun acil ih­ti­yaç­la­rın­dan bir olan bah­çe­mi­zin as­falt­lan­ma­sı ta­mam­la­dı. Sayın Ba­ka­nı­ma ve eki­bi­ne oku­lu­mu­za ver­dik­le­ri des­tek­ler­den ötürü öğ­ren­ci­le­ri­mi, oku­lu­muz ve şah­sım adına te­şek­kür edi­yo­rum.” Dedi.

Havza Be­le­di­ye Baş­ka­nı Se­ba­hat­tin Öz­de­mir ise Havza Be­le­di­ye­si ola­rak her zaman eği­tim ku­rum­la­rı­na des­tek ver­dik­le­ri­ni be­lir­te­rek; “Eli­miz­den gel­di­ğin­ce ya­rı­nı­mı­zın te­mi­na­tı olan ço­cuk­la­rı­mı­zın eği­tim gör­dük­le­ri ku­rum­la­ra des­tek ol­ma­nın gay­re­tin­de­yiz. İnşal­lah bun­dan son­ra­da eli­miz­den gel­di­ğin­ce ço­cuk­la­rı­mı­zın ge­le­ce­ği için eli­miz­den ge­le­ni ya­pa­ca­ğız.” Dedi.

Zi­ya­re­tin so­nun­dan Havza Fen Li­se­si Mü­dü­rü Bekir Kaya Havza Be­le­di­ye Baş­ka­nı Se­ba­hat­tin Öz­de­mir’e okula des­tek­le­rin­den ötürü pla­ket tak­dim etti.

Bunları da sevebilirsiniz