Başkan Özel Bungalov Evlerin İç Dekorasyonuna El Attı

Ladik İlçe­sinin doğa tu­riz­min­de ge­liş­me­si adına önem­li bir ya­tı­rım olan Ladik Be­le­di­ye­si Bun­ga­lov Tipi Ko­nak­la­ma Te­sis­le­ri’nde son nok­ta­ya ge­lin­di.

Özel­lik­le tu­rizm ala­nın­da Ladik’e po­zi­tif bir ivme ka­zan­dı­ran Ladik Be­le­di­ye Baş­ka­nı­ Nur­han Ya­pı­cı Özel, bun­ga­lov ev­le­rin iç de­ko­ras­yo­nu­na da el ata­rak, te­sis­ler için eşya ve ak­se­su­ar se­çi­mi yaptı. Bun­ga­lov ev­le­ri en kısa za­man­da hiz­me­te su­na­cak­la­rı­nı ifade eden Özel: “ Yaşam alan­la­rı­nı de­ko­re eder­ken, bi­na­nın ya­pı­sın­dan zi­ya­de, es­te­tik un­sur­lar­la do­na­nım sağ­la­mak­ta çok önem­li­dir. Bizde bayan gö­züy­le bu işe el ata­lım dedik.

Mi­sa­fir­le­ri­mi­zin yaşam alan­la­rı­nı kul­la­nış­lı ve şık hale ge­tir­mek için fark­lı eşya ve ak­se­su­ar­la­rı seç­me­ye ça­lı­şı­yo­ruz. Eko­lo­jik ya­pı­la­rıy­la do­ğa­nın içine mü­kem­mel bir uyum sağ­la­yan bun­ga­lov ev­le­ri­miz­de, ahen­gi ya­ka­la­mak adına iç de­ko­ras­yo­nun­da titiz dav­ra­nı­yo­ruz. Ama­cı­mız zi­ya­ret­çi­le­ri­mi­ze daha iyi, daha şık, sağ­lık­lı, gü­ven­li ve rahat bir fi­zi­ki bir ortam sun­mak. Bun­ga­lov ev­ler­de pey­zaj ve çevre dü­zen­le­me­si ça­lış­ma­la­rı­na devam eder­ken biz­ler­de bir yan­dan iç de­ko­ras­yo­nu ta­mam­la­mak is­ti­yo­ruz.” dedi.

Ladik Be­le­di­ye Baş­ka­nı­ Nur­han Ya­pı­cı Özel’e eşya ve ak­se­su­ar se­çi­min­de; Fen İşleri Müdür V. İsmail Ku­bi­lay ve İmar ve Şe­hir­ci­lik Mü­dü­rü Nes­rin Boy­raz da eşlik etti.

Bunları da sevebilirsiniz