Gerze’ye yeni kimlikler kazandıracağız!

Sinop Gerze Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksek, açıkladığı projelerle dikkat çekti. “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Gerçek Belediyecilik” sloganıyla yola çıkan Ak Parti belediyeciliğiyle, diğerleri arasında bariz ve kalınca bir çizgi olduğunu belirten Yüksek,”Birileri vadeder, yapmaz.

Birileri vaadlerini söyler ve yapar” dedi.

Vatandaşların hayatına dokunan hizmet vaadleriyle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemek için aday olduğunu belirten Hüseyin Yüksek, insan odaklı projelerini “Doğayı bozmadan, yeşil alanları kaybetmeden, nefesimiz olan ormanlarımızı yaşatarak yapacağız” ifadelerini kullandı.

Gerze’yi ve Gerzelileri layık olduğu hizmetlerle buluşturmak, şehrin her köşesini geliştirmek için canla başla çalışacağını söyleyen Hüseyin Yüksek, 7’den 70’e, doğada yaşayan tüm canlılarıyla Gerze’nin bütününe hizmet edeceğini belirtti.

Gerze Belediyesi Gençlik Projesi’ni detaylandıran Yüksek, gençlerin resim, müzik, spor gibi yeteneklerini geliştirebilecekleri merkezde, daha konforlu ve güvenli bir ortamda ders çalışabilmeleri içinde ayrı bir alan oluşturacaklarını söyledi.

Hem donanımı hem de mimarisiyle ayrıcalıklı bir gençlik merkezi inşa edeceklerini ve bünyesinde mesleki eğitim atölyeleri, okuma salonu, e-spor merkezi, çok amaçlı salon, mescit, mutfak, kafeterya, amfi ve açık etkinlik alanlarının da bulunacağı merkezin Gerze’ye değer katacağının altını çizdi.

Son verilere göre, Gerze’nin sosyo-ekonomik gelişmişlik sıralamada Türkiye’deki 872 ilçe içerisinde 423. sırada olduğunu belirten Hüseyin Yüksek, bu sıralamanın başkanlığı döneminde değişeceğini ve ilçelerindeki tüm spor kulüplerinin ve misafir sporcuların faydalanabileceği çok amaçlı spor kompleksini de ilçeye kazandıracağını belirtti.

Gerze Belediyesi Sporcu Oteli Projesi ile,  kültür turizmi potansiyeli öne çıkan bir ilçe olduklarının altını çizen Yüksek, sporu da ilçelerinde bir kültür haline getireceklerini söyleyerek, sporcu kimliği ile de Gerze’ye yeni bir vizon kazandırma hedefinde olduklarını söyledi.

Bunları da sevebilirsiniz