İLKADIM BELEDİYESİ ANAOKUL KREŞ’İNDEN UNUTULMAZ YIL SONU GÖSTERİSİ

 

MİNİKLERİN GÖSTERİLERİ HEM DUYGULANDIRDI HEMDE GÜLDÜRDÜ

BAŞKAN DEMİRTAŞ HER MAHALLEYE KREŞ EVİ’Nİ YAYGINLAŞTIRACAĞIZ

İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevi yıl sonu gösterisi yaparak, 6 yaş sınıflarını mezun etti. Tüm yaş kategorilerinin katıldığı yıl sonu gösterisi yoğun katılımla gerçekleştirilirken, öğrencilerin velileri onlarla hem eğlendiler, hem de zaman zaman duygusal anlar yaşadılar.

İlkadım Belediyesi bünyesinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevinde eğitim gören çocuklar katılımcılarına özel gerçekleştirdikleri yıl sonu gösterileriyle büyüledi.Belediye hizmet binası içerisinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevlerinde eğitim gören 4- 6 yaş grubu 55 çocuk yıl sonu gösterisinde hünerlerini sundu. Minikler halk oyunları, dans ve şarkılarla aileleri ve davetlilere keyifli anlar yaşattı. Belediye hizmet binası çok amaçlı salonu’nda düzenlenen yıl sonu gösterisine ilgi yoğun oldu. Programda anasınıfı öğrencileri şarkılar söyledi, oyunlar oynadı. Anneler de çocuklarının heyecanına ortak oldu. İlkadım kreş ve gündüz bakımevi öğrencileri hazırladıkları şarkılar ve drama gösterileriyle alkış aldı. Aileler çocuklarının muhteşem gösterileri karşısında büyük mutluluk yaşadı.

“Her mahalleye kültür ve kreşi evi’ni yaygınlaştıracağız”

Kreş’in yıl sonu etkinliğine eşi Lütfiye Demirtaş’la birlikte katılım sağlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Bizler, insani değerleri yüksek, hayatın her noktasında paylaşmayı bilen, bilime, sanata ve doğaya saygılı, nesiller yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Bu doğrultuda öncelikle belediye hizmet binamızda faaliyete geçirdiğimiz kreşimizin akabinde belediyemizde de bir kreş müdürlüğü kurduk.”Her Mahalleye Kreş ve Kültür Evi” projemizle dar gelirli ailelerimizin çocuklarını topluma kazandırılması açısından çok önemsediğimiz bir proje. Küçük yaşta çocuklarımıza bir kimlik kazandırmak için ortak payda ve dayanışmayı artırmayı ve eğitimli ellerde kişilik kazanları için böyle bir uygulamayı tüm mahallelerimizde yaygın hale getireceğiz” dedi.

“Minik kalplerin masumiyeti herkesi etkiledi”

Kreşimizde eğitim alan miniklerimizin gösterisi çocuklarımızın kendilerine olan özgüvenlerini, takım ruhu ile hareket etme düzeylerini, ritim duygularını ve gelişimlerini bizlere fazlasıyla sergilediğini sözlerine ekleyen Başkan Demirtaş,” Ama bizim için bunlardan çok daha önemlisi çocuk masumiyetindeki bu minik kalplerin tüm heyacanları ile kendilerini sizlere ve öğretmenlerine beğendirme duygusudur. Buradan çocuklarıma seslenmek istiyorum. Sevgili miniklerim, hayallerinizin peşinden gidin. Biz sizleri yetiştirirken önce anne, sonra öğretmen ve yeri geldiğinde sizlere arkadaş olmaya gayret ettik. Bu güzel atmosferi bizlere yaşatan miniklerimize,eğitmenlerimize ve katılımcı velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunyorum” dedi.

“Başkan Demirtaş fotoğraf çekinmeyi unutmadılar”

Programın sonunda son gösterilerini yapan öğrenciler,İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, öğretmenleri ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

 

Bunları da sevebilirsiniz