İSTANBUL GENÇ BAFRALILAR DERNEĞINDEN MUHTEŞEM BIR İFTAR PROGRAMI

 

Bafralı Gençler İstanbul Genç Bafralılar Derneğinin iftarında bir araya geldiler.
İstanbul Genç Bafralılar Derneğinin düzenlediği iftar yemeği Küçükçekmece’de bulunan MODA Davet Balo salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti.
Program İstanbul Genç Bafralılar Derneğinin bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projelerin slayt gösterimi ile başladı.
Semazen gösteriminin ardından Yunus Tokdemir hocanın okuduğu Kur’an Tilavetinin ardından dualar edildi. Akşam Ezanının okunmasından sonra huşu içinde oruçlar açıldı.
Oruçlar açıldıktan sonra edilen duaların peşinden konuşmalar yapıldı.
İlk olarak İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen bir konuşma yaptı.
Şen konuşmasında, ‘’İstanbul Esenler’e göç etmiş ve orada çalışarak hayatini sürdüren Bafralı gençler tüm gençlere örnek teşkil edecek bir teşkilatlanma içerisine girdik.GENÇ BAFRALILAR DERNEĞİ adı altında oluşum yaparak genç kardeşlerimiz için çok faydalı çalışmalar başlattık.
Hemşehri çocuklarından ihtiyaç sahibi olanlara burs veriyoruz. Ayrıca ihtiyaç sahibi olanlara ise maddi ve manevi, ayni yardımlar yaparak hayır dualarını alıyoruz. Ramazan ayında ise kumanya yardımlarımız oluyor. Bu arada memleketimizi unutmuyoruz. Bafra ve Bölgesinde bulunan okullara , öğrencilere kıyafet ve ayakkabı desteklerimizi sürdürüyoruz. Değerli davetliler sofralarımıza bereket verdiniz. Ramazan, bir kez daha kavuşma fırsatını yakaladığımız mübarek bir aydır. Bu akşamki iftar yemeğimize katılarak İstanbul Genç Bafralılar Derneğini, yönetimini onurlandıran herkese en derin şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun.’Bu anlamlı iftar programımıza manevi destekte bulunan MODA DAVET BALO Salonu İşletmecisi Kerim Şahin’e, ekibine ve diğer hayırseverlere yönetimim adına teşekkür ediyorum.’’dedi.
AK Parti İstanbul Milletvekili, Akif Çağatay Kılıç da yaptığı konuşmada,’’ Rahmet, mağfiret ve bereketin yağmur olup yağdığı mübarek Ramazan ayını uğurladığımız bu günlerde; huzur ve saadet kaynaklarımızdan biri olan Ramazan Bayramı’na erişmenin sevincini de aynı anda yaşayacağız. Bu inanç ve umutla yakın zamanda idrak edeceğimiz mübarek Kadir Gecenizi ve ardından gelen Ramazan Bayramımızın birlik, beraberlik ve huzur içinde idrak edilmesini temenni ediyorum.’’diyerek sözlerini tamamladı.

SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, ‘’ RAMAZAN Ayı müminler için rahmet ve mağfiret mevsimidir. Bu çok kıymetli zamanı ibadet, iyilik ve güzellikle değerlendirenler ebedi mutluluğun kapılarını aralar. Bu mevsim Allah’ın rızasını kazanmak için en azami gayretin gösterildiği zamandır.

Bu duygularla içerisinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran mübarek Ramazan-ı Şerif Ayı’nın Samsunumuza, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayır, huzur, birlik ve beraberlik getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu anlamlı birlik ve beraberliklerle dolu iftar programını hazırlayan İstanbul Genç Bafralılar Derneği Başkanı Emre Şen ve yönetimine teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.
Konuşmalardan sonra çay ikramı yapıldı.

İstanbul Genç Bafralılar Derneğinin iftar programına SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşcı ve yönetimi, İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu ve BADEF’E bağlı dernek başkanları, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Aydın Dursun, Gökçağaç Camiler Derneği Kurucu Başkanı, HEYCES Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabaş, , Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Bunları da sevebilirsiniz