KARADENİZ KONFEDERASYONU BAŞKAN ADAYI NEVZAT DUYARA BÜYÜK DESTEK..

 

19 Kasım 2022 cumartesi günü (TÜMBİKON) Tüm Bürokratlar ve Iş I nsanları Konfederasyonu ile (TSTK) tüm sivil toplum kuruluşları Konfederasyonu müşterek organizasyonu ile Üsküdar Validebağ Kasrında “Türkiye’nin güncel jeopolitik Çözüm Önerileri” kitap lansmanı ile “Doğu Akdeniz” kitap lansmanı yapılmıştır. Bu toplantıya çoğu akademisyen ve stk grubu olmak üzere kalabalık bir dinleyici kitlesi katılmıştır. Programın yönetimini yapan Can ÇOBANOĞLU takdim konuşmasında programı tanıttıktan sonra, TÜMBİKON ve TSTK Genel Başkanı Cevdet AKAY ‘ı Açış Konuşmasını yapmak için kürsüye davet etti. Sayın AKAY programın mana ve ehemmiyetini anlatarak, aramızda, benim de içinde bulunduğum KASTOB kurucusu ve Genel Başkan Yardımcısı Nevzat DUYAR bulunmaktadır. Genel Kurulu 18 Aralık 2022 pazar günü yapılacak olan KASTOB genel başkanlığına Sayın Nevzat DUYAR adaydır. Bizler Marmara Dernekleri Federasyonu ve Karabük Dernekler Federasyonu olarak kendisine tam destek vereceğimizi buradan bir kez daha açıklıyor ve söz veriyoruz.” dedi.
Daha sonra Can ÇOBANOĞLU KASTOB genel başkan adayı Nevzat DUYAR’ı kürsüye davet etti. Nevzat DUYAR hazirunu selamladıktan sonra şunları söyledi. “Cevdet AKAY başkana nazik ve destekleyici konuşmalarından dolayı teşekkürler ediyorum. Aramızda bulunan birlikte çalıştığımız Kastamonu Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fatma KIRANOĞLU hanımı, Istanbul valiliği nezdinde bulunan mütevelli heyetine İstanbul stk’ları adına seçilme iradesinden dolayı tebrik ediyorum. Kendisini destekliyor ve başarılar diliyorum. Son olarak ta TÜMBİKON başkanı Cevdet AKAY Beye iki federasyon olarak verecekleri destek için yüksek huzurlarınızda tekrar teşekkürü borç biliyorum.. Bu Lansman toplantısına katılan siz değerli ve coşkulu hazirunu memleket meselelerine olan samimi duyarlılıklarınızdan dolayı tebrik ediyor, saygılarımla selamlamlıyorum.
Var olsun TÜMBİKON, Var olsun TSTK, Var olsun KASTOB.. Var olsun TÜRKIYEMIZ…
Toplantımız da Vatanımıza ve Milletimize hayırlı olsun” dedi.
Anılan sivil toplum kuruluşlarının bu verimli toplantısını organize eden Arif EKŞİ Beyin ikramları, salon dizaynı ve misafirlerle tek tek ilgilenişi de herkes tarafından takdirle karşılandı.
Söz konusu kitapların lansman konuşmalarından sonra bu anlamlı toplantıya son verildi.

Bunları da sevebilirsiniz

KARADENİZ KONFEDERASYONU BAŞKAN ADAYI NEVZAT DUYARA BÜYÜK DESTEK..” için bir yorum

  1. Hayırlı olsun. Nevzat Başkan bu işin üstesinden layıkıyla gelir.

Yorumlar kapatıldı.