“Nevzat DUYAR ’a Büyük Teveccüh Var..

 

KASTOB Genel Başkanlığına aday olan Nevzat Duyar,a destek çığ gibi büyüyor.
NEVZAT DUYAR; Beyefendiliği,hoşgörü ve nezaket sahibi oluşu,ıstanbul da kurulan Samsun ve Karadeniz dernek ve federasyonlarının kuruluş ve organizasyonlarına verdiği maddi ve manevi desteğiyle,her meslek ve branştan hemsehrisiyle kurduğu mükemmel diyaloğu sayesinde,tüm STK camiasının sempati ve takdirini kazanmış başarılı bir iş adamıdır.
Nevzat Duyar zaten KASTOB un kurucularına ve halen Genel Başkan Yardımcısıdır.
İşte bu sebeple çok geniş bir federasyon camiası tarafından,KASTOB Genel Başkanlığına aday olması talep edildi.
O da bu ısrarlı talep karşısında aday oldu.
Aday olunca da federasyonların destekleri çığ gibi tezahür etmeye başladı.

İşte Ard Arda Gelen Destekler

18 Aralık 2022 günü (KASTOB) Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonunun seçimleri yapılacak.
Kongre öncesi Gümüşhane Dernekler Federasyonunun daveti üzerine yemeğe katılan federasyon başkanları (KASDER FED) KASTAMONU
” çiçeği burnunda,, Federasyon Başkanı Fatma KIRANOĞLU ve vekili Recep Çetinkaya (ADEF) AMASYA DERNEKLER FEDERASYON BAŞKANI Turan SAYAR, (TOKKON) TOKAT Konfederasyonu başkanı Ahmet YILMAZ”a vekaleten,Muhammet Yüce, (PENDEF) Pendik dernekler Federasyonu onursal Başkanı ve (SAKDEF) Sakarya “” Çiçeği burnunda,, Federasyon Başkanı Yaşar SAKA, (SADEF) SAMSUN DERNEKLER FEDERASYONU Başkan Yardımcısı Cemil AY, Nevzat DUYAR’a açık desteklerini ifade ettiler.
Daha sonra söz alan Tahsin SÖĞÜT Kongre öncesi başkanların Nevzat Duyar’a açık desteklerini istedi. (GÜDEF) GÜMÜŞHANE dernekler Federasyonu ve (MADEFE) MARMARA DERNEKLER FEDERASYONU üyeleri delegelerinin tam destek verdiklerini açıkça ilan etti. Bu yöndeki isteklerini de diğer federasyon başkanlarına ve yönetimine ifade etti .
Federasyonların ifade ettiklerine göre öyle anlaşılıyor ki Nevzat Duyar’a çok büyük bir teveccüh var.
GÜMÜŞHANE DERNEKLER FEDERASYONU Başkanı Bayram DEMİR de onursal başkan Tahsin SÖĞÜT e katılıyor, desteklerini açıkça ilan ediyor. Davetimize katılan
‘Federasyon başkanlarına yönetim kurulu üyelerine,katılanlara ayrıca teşekkür ediyorum. Ziyaret oldukça geniş katılımlı oldu. Biz de bu konudaki görüşlerimizi ifade ettik. GÜMÜŞHANE FEDERASYON u açık bir şekilde destek veriyor. Karadenize kıyısı olan illerden birisi (ÇATKON) ÇANAKKALE, TEKİRDAĞ, KIRKLARELİ FEDERASYON BAŞKANI ve aynı zamanda bestekar, söz yazarı Yüksel ARSLAN beyin sürpriz şarkısıda geceye renk kattı. (Başkanların bazılarında; “seçim şarkısı hazır” esprilerine konu oldu.) KIRKLARELİ FEDERASYON BAŞKANI Adnan Tüccar, ÇATKON ve TEKDEF FEDERASYON Başkanları da Sayın Nevzat Duyar’a açık desteklerini bildirdiler. 18 Aralık 2022 pazar günü gerçekleşmesi planlanan kongre ilgili gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz.

Bunları da sevebilirsiniz