MÜDÜR ERDEM YUVA: ‘HER ŞEY DAHA TEMİZ BİR FATSA İÇİN’

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçedeki 89 mahallede yürütülen detaylı temizlik çalışmaları 24 saat esasına göre devam ediyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğü 17 araç ve 48 personel ile İlçenin tüm cadde ve sokaklarında hem mıntıka temizliği yapılıyor hem de köşe bucak süpürme işlemi gerçekleştiriliyor.

‘İLÇEMİZİ KÖŞE BUCAK SÜPÜRÜYORUZ’
Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, ilçenin tüm cadde ve sokaklarını gece gündüz süpürdüklerini belirterek, “Temizlik ekibimizin girmediği hiçbir mahallemiz yok. 89 mahallemizin tamamında eş zamanlı devam eden temizlik çalışmalarıyla sokaklarımızı pırıl pırıl yapıyoruz. Temizlik ekiplerimiz muhtarlarımızla koordineli bir şekilde ilçemizi köşe bucak süpürüyor, yıkıyor ve temizliyor ”dedi.

‘MESAİ MEFHUMU TANIMAKSIZIN ÇALIŞIYORUZ’
Daha temiz, daha huzurlu ve daha güzel bir Fatsa için gece gündüz sahada olduklarını ifade eden Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva, “Mikrobik olması muhtemel noktalarla birlikte şehrimizin her tarafında temizlik çalışması yürütüyoruz. Belediyemize kazandırdığımız temizlik araçlarımızla ve kurduğumuz temizlik ekibimizle ilçemizdeki her bir cadde, sokak, park, bahçe ve boş arazileri temizliyoruz. Mesai mefhumu tanımaksızın sokaklarda gece gündüz demeden daha temiz bir Fatsa ve vatandaşımızın sağlığı için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz