Mustafa Tarım Tanıtıldı

Avcılar’da Samsun Rüzgarı Esti

İstanbul Avcılar’da Samsunlular Buluşması programı yapıldı. Program’da Samsunlu ses sanatçıları Sibel Yıldırım ve Hüseyin Şimşek sahne alarak katılımcıları coşturdu. Gecede Avcılar Belediyesi AK Parti Meclis üyesi adayı Samsunlu hemşehrimiz Mustafa Tarım tanıtıldı. Tarım’a hemşehrileri destek mesajları verdi.

Gecenin onur davetlisi Samsunlu 3.Bölge İstanbul Milletvekili Akif Çağatay Kılıç ve AK Partinin Avcılar Belediyesi Adayı İbrahim Ulusoy birer konuşma yaparak, 31 Mart yerel seçimlerinde Samsunlulardan destek ve oy istedi.

Programa katılan AK Parti Avcılar İlçe Başkanı Yaşar Karaarslan, Samsunlu tanınmış iş adamı Astaj Holding YKB Yardımcısı Hasan Kaya Aşcı, AK Parti Esenyurt Beledisi Meclis Üyesi ve yeniden aday yüksek mimar Eren Kaya, SADEF Başkanı Yıldıray Baş ve İSDEF Başkanı Bahri Gökmen’de sahneye davet edilerek kısa birer konuşma yaptı.

Gecede yöresel yemeğimiz olan keşkek ikram edildi. Avcılar’da bulanan derneklerimiz; Samsunlular Derneği, Alaçamlılar Derneği, Vezirköprüler Derneği, Ladik Bolat Köyü Derneği programa destek oldu. Eğlenceli ve mutlu geçen gecede Samsunlular bir araya gelmenin mutluluğuyla bol bol fotoğraflar, videolar çekindi.

Bunları da sevebilirsiniz