Osman Yılmaz, Akif Çağtay Kılıç’ı Tebrik Etti

Akif Çağatay KILIÇ’ı, Avrupa konseyi parlamenter meclisinde yaptığı konuşma ve milli duruşu sebebiyle, ASİYAD Başkanı Osman Yılmaz kutladı.

Osman Yılmaz Bu kutlamasında şöyle dedi;

 

Türkiye Cumhuriyeti 61, 62, 63, 64, 65. dönem Gençlik Spor Bakanı, Istanbul Milletvekili, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Türk Grubu Başkanı Kıymetli Hemşerimiz Sayın Akif Çağatay KILIÇ Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi’nde esti gürledi!

Tokat gibi sözler…

HDP, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’nde bazı Ermeni milletvekillerinin de desteğiyle “Türkiye’de muhalefetteki siyasetçilerin kötüleşen durumu” başlıklı raporu gündeme taşıdı.
Terör örgütü PKK’ya açık desteği nedeniyle ile tutuklu olan isimler gündeme geldiğinde tansiyon yükseldi.

Sayın Kılıç,

TERÖRE AÇIK DESTEK SİYASİ ÖZGÜRLÜK DEĞİLDİR”

“SİZİN VEKİLLERİNİZ OLSA NE YAPARDINIZ”

PKK ve siyasi kolu HDP’yi anlatmak için Avrupalı vekillere; “Sizin vekilleriniz terör için sokağa dökülse ne yapardınız, PKK’ya terör örgütü demese ne yapardınız” diyerek seslendi. Sayın Kılıç, Avrupalıların daha iyi anlaması için çok korktukları DEAŞ ve El-Kaide’den örnek vererek; bu örgütlere karşı mahkemeleri devreye sokup sokmayacaklarını da sordu.

Kıymetli hemşerimiz, Ak Parti İstanbul Milletvekili Sayın Akif Çağtay KILIÇ’a Avrupa Parlamentosunda PKK Gerçeğini Anlatan ve Vurgulayan Bu müthiş Konuşması Nedeniyle Teşekkürlerimizi Sunarız..

Bunları da sevebilirsiniz