Şahin, Hıdıralez gününde Seçmenlerini yalnız bırakmadı

14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve 28 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde Samsun’un, Bafra’nın ve Bölgenin Öz evladı çocuğu olan Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi (BBP) Samsun 1. ci sıra Milletvekili Adayı Bahadır Şahin, Hıdıralez gününde Seçmenlerini yalnız bırakmadı.

Şahin, Albelya Tatil Köyü Tesisindeki eğelenceye katılan seçmenlerini yalnız bırakmadı. Şahin, buradaki seçmenlerini tek tek dolaşarak hem Hıdıralez günlerini kutlarken, hemde seçim de onlardan oy desteği istedi.

Artık yeni genç dinamik enerjisi olan ve yeni yüzlerin Milletvekili olmasını belirten Şahin, Büyük Birlik Partisi olarak bunlara en uyan adayın kendisi olduğunu bire bir sohbetlerinde seçmenlerine anlattı.

Cumhur İttifakı ile ortak seçime girdiklerini söyleyen Milletvekili Adayı Şahin, Büyük Birlik Partisi olarak Baraj sorunun olmadığını, Büyük Birlik Partisine Oy atacak vatandaşların, artık oyunun boşa gitmeyeceğini, o yüzden bu seçimde Cumhurbaşkanı oyunuzu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milletvekili oyunuzu ise Büyük Birlik Partisine istedi.

Türkiye için, Samsun, Bafra ve Bölgemiz için Varız Hazırız dedik, bu yola çıktılarını belirten Şahin, Ankara’da güçlü sesimiz ayağımız olmasını istiyorsunuz Milletvekili oylarınıza talibimiz dedi.

Şahin, Allah’ın izniyle bu seçimde Büyük Birlik Partisi olarak karlı çıkacaklarını belirtirken gündüz programını da sonlandırmış oldu.

Şahin, akşam programında Berfu ile Oğuzhan Dağ çiftin düğün merasimine katılarak onları kutlarken,çiçeği burnunda yeni evli çiftte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Bunları da sevebilirsiniz