SALIPAZARI İLÇESİNDE KIZ FUTBOL TAKIMI KURULDU

 

Salıpazarı ilçesinde kız futbol takımı kurularak Antrenörleri Şule Çalış yönetiminde Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında ilçedeki şehir stadında çalışmalarına başladı.
GSB Spor Okulları kapsamında Salıpazarı Belediyesi destekleri ve Halk Eğitim işbirliğiyle Salıpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde kız futbol takımı kurularak Antrenör Şule Çalış yönetiminde antrenmanlara başlandı.
GENÇ KIZLARIN TALEBİ OLDU
Salıpazarı ilçesinde her yıl geleneksel olarak yapılan ortaokullar arası okul sporları futsal turnuvaları sonrası farklı okullardan kız öğrenciler birlik olup futbol oynamak istediklerini Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne ilettiler. Genç sporcuların talepleri karşısında gençlerin bağımlılıklara yakalanmadan güvenle spor yaparak gelişimlerini sürdürmelerine destek olmak için yetkililer sporcuların veli onaylarını da aldıktan sonra çalıştırıcı da temin ederek çalışmaları başlatmış oldular. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fatih Sağlam kız futbol takımının ilk antrenmanını ziyaret ederek antrenör ve sporculara başarılar dilediler.
‘PROFESYONEL FUTBOLCU OLMAK’
Salıpazarı Kız Futbol Takımında oynayan genç kızlar futbolu ve sporu sevdiklerini belirterek bir başarıya imza atmak için birlik olarak takım olduklarını söylediler. Genç kız futbolcular taleplerini yerine getiren yetkililere teşekkür ederek ileride profesyonel futbolcu olmak istediklerini söylediler.

Köksal ÖNER

Bunları da sevebilirsiniz