ŞEHİT RAMİS İLERİ ÜST GEÇİDİ ASANSÖRÜ HİZMETE SUNULDU

Hamit Kılıç başkanlığındaki Bafra Belediyesi, ilçe sakinlerinin günlük yaşantılarını kolaylaştırmak adına verilen tüm sözleri yerine getirmeye devam ediyor.

Bafra’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı Şehit Ramis İleri Üst Geçidinde asansör çalışmaları tamamlanarak hizmete sunuldu.

Konuyla ilgili olarak açıklamlarda bulunan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Otogar Farklı Seviyeli Kavşağının yapılmasıyla birlikte ilçe merkezinde trafik sorunu büyük oranda azaldı. Bu güzergahta yayaların karşıdan karşıya geçmesi hususunda oluşan sorunu Karayolları Bölge Müdürlüğü ile yaptığımız toplantı ve değerlendirmenin ardından bu noktada bulunan Şehit Ramis İleri Üst Geçidimizin her iki tarafında da asansör yapılması görevini Bafra Belediyesi olarak üstlendik. Hizmete geçen asansörümüzden engellilerimiz ve yaşlılarımız başta olmak üzere her yaştan hemşehrimiz yararlanıyor ve bizlere memnuniyetlerini iletiyorlar. İlçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun. Güle güle kullanılsın” dedi.

Amaçlarının ulaşımı kolaylaştırmak ve yayaların geçiş güvenliğini de sağlamak olduğunu belirten Başkan Kılıç, Samsun–Sinop Yolu güzergahında yeni bir üst geçit yapılması konusunda Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşüldüğünü ve bununla alakalı planlamalarının da mevcut olduğunu ifade ederek Şehit Ramis İleri Üst Geçidinin biraz daha ilerisinde yeni bir üst geçit yapılmasının ardından oraya da Bafra Belediyesi tarafından asansör yapılacağını da sözlerine ekledi.

 

Bunları da sevebilirsiniz