18 MİNİK YAZARIN BİR ARAYA GETİRDİĞİ “KÜÇÜK YAZARLAR BÜYÜK HİKAYELER” KİTABINI BAŞKAN DEMİRTAŞ’A HEDİYE ETTİ

 

BAŞKAN DEMİRTAŞ,TAKDİRE ŞAYAN BU KİTABI ZEVKLE OKUYACAĞIM

Arı Burnu İlköğretim Okulu öğrencisi Beren Alya Demircan kendi yazdıkları hikâyelerden oluşan “Küçük Yazarlar Büyük Hikayeler” adlı kitabı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a hediye etti. Başkan Demirtaş, Küçük yazarın bu büyük başarısı gerçekten takdire şayan, kitabı büyük bir zevkle okuyacağım” dedi.

18 farklı ilde yaşayan minik yazarlar kendi hikayelerini kalem aldığı örnek bir projeye imza atarak eserlerini kitap haline getirip yayımladı. Minik yazarlar, 23 Nisan’da başladıkları projeyi 4 ay gibi kısa sürede bitirilerek yayımlanmaya başlayan adlı “Küçük Yazarlar Büyük Hikayeler” kitabı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek hediye eden Arı Burnu İlköğretim Okulu öğrencisi Beren Alya Demircan,”Sen Üzülme Nilay” hikayesini anlattı.

“Eğitime Yapılan yatırım geleceğe yapılmıştır”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan İllkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“Genel bütçeden Milli Eğitime ayrılan paya baktığımız zaman eğitime verilen önemin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Öğrencilerimiz bizim geleceğimizin teminatı, onları ne kadar kaliteli yetiştirirsek hiç kuşkusuz ülkemiz de geleceğinden emin bir şekilde varlığını sürdürecektir. Çocuklarımızın eğitimine yapılan yatırımın geleceğimize yapıldığını belirtmek istiyorum. Bu eser bizler için gelecekte unutulmaz bir anı olacaktır. Öğrencilerin yönlendirilerek bu şekilde ortaya güzel bir eser çıkarılmasına emeği geçen öğrencilerimizi de tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

“Bu başarıyı başkanla paylaşalım istedik”

Çocuklarımızı küçük yaşlarda yazma ve okumaya heveslendirmemiz açısından faydalı proje olduğunu ve kızının da bu projede yer aldığını ifade eden Beren Alya Demircan’ın annesi farklı öğrencileri ortak bir çalışma ile hikâye ve masallarını bir kitapta buluşturarak güzel bir eser ortaya çıktı. Bu başarımızı mutluluğumuzu başkanımızla paylaşalım istedik. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Bunları da sevebilirsiniz