Bravo Genç Bafralılara

 

İstanbul Esenler’de faaliyet gösteren Genç Bafralılar Derneği yine muhteşem bir hizmete el attı. Doğu Türkistan yetim çocuklarına ve kimsesiz, şehit emaneti olan kadınlarına sahip çıktı.

Dernek Başkanı Emre Şen, bu hizmeti gercekleştirmelerinin sebebini şöyle ifade etti;

Öz ve öz kardeşlerimiz, Türk İslam topraklarının çocukları,kendi çocuklarımızdan hiç bir farkı olmayan!Doğu Türkistanda Kiminin ailesi Şehit edilmiş,kimininki cezaevlerinde işkence gören çocuklar bunlar. Zeytinburnu’nda Doğu Türkistan Maarif derneği adı altında kuran kursunda hem hafız oluyorlar hemde annesiyle beraber burada kalanlarıda var.kuran kursunda kalan çocuklarımıza derneğimiz olarak Doğu Türkistana bir şey yapamıyoruz bari buradaki yetimlerimize elimizden geldiğince gücümüz yettiğince sahip çıkalım yüzlerini güldürelim dedik. Ve burada yapığımız teşhisler ve eksiklikler konusunda gereken araştırmalarımızı sağolsun dernek yöneticileri ile istişare ederek yaptık. Yapılan istişareler sonucunda hayır severlerimizin ve sizlerin sayesinde bu yetimlerimizin,öksüzlerimizin gücümüzün nispetinde faturalarını Her ay Allah’ın izni ile ödenecektir. Lakin..
Sizlerde bu yardıma katkıda bulunmak isterseniz buyrun beraber bu hayıra ortak olalım.
Rabbim şimdiden yardım edenlerden ve yardım edeceklerden razı olsun. Bir an evvel Türk İslam topraklarını özgürlüğe kavuştursun.

 

Bunları da sevebilirsiniz