Efsane Başkan Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı İkiz’e Güçlü Destek

15 yılda yapmış olduğu hizmetler ile sadece Havza’da değil bölgede Efsane Başkan olarak bilinen Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan adayı Murat İkiz 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde kısa bir süre kalan kırsal mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

Son olarak Havzanın en büyük kırsal mahallelerinden olan Çiftlik Mahallesini ziyaret eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Hasan Kaya, İlhami Oğuz,Kadir Can Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ile beraberlerindekileri burada mahalle sakinleri kalabalık bir şekilde karşıladı ve ev sahipliği yaptı.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı 31 Mart seçimlerinden büyük bir zafer ile çıkacaklarını dile getirerek; “15 Yıllık tecrübesi ile Adayımız Murat İkiz ilçemize önemli hizmetlerde bulunacak. Bunun için sizlerin oylarınıza talibiz.”dedi.

MHP İlçe Başkanı İbrahim Yüksel ise; “Sizlerin oluşturduğu Cumhur İttifakının ilçemizde yüzde 72 oyu var. Bunu 75’e çıkarmak bizim elimizde. Sizlerden öce duanızı, sonra destek ve oylarınızı istiyoruz. 31 Mart gecesinin ardından Sayın Başkanımıza Murat İkiz sizler adına bir talepte rahat şekilde bulunabilmesi için halkımızın gücüne ihtiyacı vardır. 1 Nisan tarihi itibari ile sizlerin duaları ve vermiş olduğu güç ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin destekleri ile sizlere hizmete edeceğiz. Güçlü Büyükşehir, güçlü Havza Belediyesi ve güçlü belediye meclisi için hepinizi sandığa davet ediyorum. Başkan adayımız Sayın Murat İkiz’in tecrübesi ve azmi, bizim gençliğimiz ve enerjimiz ile en önemlisi sizlerin dua ve destekleri hizmetinizde olcağız. ”dedi.

Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz ise projeleri hakkında vatandaşlara bilgiler vererek; “2004-2019 yılları arasında 15 yıl belediye başkanı olarak görev yaptım. Dedeler, nineler torunlarından uzak kalıyor. İlçemizin yaşlı nüfusu artarken, genç nüfusumuz azalıyor. Bunu çözmenin tek yolu var. İlçemizi ekonomik olarak büyüteceğiz. Yeni iş sahaları açacağız. İlçesinde iş imkânı bulan gençlerimiz neden gurbete gitsin? Şuan ilçe nüfusumuz 40 binlere kadar düştü. Biz gerek Havza OSB’de, gerekse termal tesislerde yapacağımız yatırımlarla ilçemize tersine göçü başlatacak ve bir süre sonra göreceğiz ki nüfusumuz 80 binlere çıkacak. Bizde ilçemizi bu süreçte 100 bin nüfusa göre planlayacağız ve ona göre imar uygulamaları yaparak yeni konut alanları oluşturacağız. Güçlü ve gerçek belediyecilik için 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma ve belediye meclis üyesi adaylarımıza vereceğiniz destekler ile güçlü bir şekilde sizlere hizmet için işbirliği ve dayanışma içinde çalışacağız.”dedi.

İkiz ana projelerinin sanayi ve termal turizmin desteklememesi, yol ve caddelerin yenilenmesi, yeni sosyal yaşam alanlarının yapımı, Kevser Parkı çevre düzenlemesi,  Tersakan Çayı ve Hacı Osman Deresi ıslah çalışması, Mehmetçik Meydanı düzenleme ve oto park, Kılavuz Ormanı Millet Bahçesi, yeni imar alanları ve TOKİ işbirliği ile konutlar, kaplıcalar bölgesi dönüşüm projesi, galericiler ve otomobilciler sitesi, çiftçilerimize tarımsal destek, kreş ve anaokulları açılması  olduğunu belirtti.

 

Bunları da sevebilirsiniz